EnesE
Mad?
- Elmaslar
- 169
- Minecraft
- Girrk
Discord:
Enes?#3565
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Enes?#3565
YusufCavuss#0001
Ekin#8708
dostum burdan kopyaladığın için kodun başındaki tabları düzenlemelisin[14:32:17] [Server thread/INFO]: [Skript] Reloading basla.sk...
[14:32:17] [Server thread/ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 2 tabs (basla.sk, line 3: execute command "clear @a"')
[14:32:17] [Server thread/ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 3 tabs (basla.sk, line 4: execute command "start"')
[14:32:17] [Server thread/ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 4 tabs (basla.sk, line 5: execute console command "give @a netherite_pickaxe{Enchantments:[{id:"minecraft:efficiency",lvl:5s},{id:"minecraft:fortune",lvl:3s}]}"')
[14:32:17] [Server thread/INFO]: [Skript] Encountered 3 errors while reloading basla.sk!
aldığım hata bu hocam
bundan başka bir şey yazmıyor
yanlış anlamadıysam yamak istediğiniz şey şu:ben /basla yazıldığında herkesin envanterini sıfırlayıp elimize verimlilik 5 kırılmazlık 3 servet 3 bir kazma vermek ve /start komutunu başlatmasını isteyen bir script yapmaya çalıştım fakat hata veriyor yardım edin lütfen.
command /basla:
trigger:
execute command "clear @a"
execute command "start"
execute console command "give @a netherite_pickaxe{Enchantments:[{id:"minecraft:efficiency",lvl:5s},{id:"minecraft:fortune",lvl:3s}]}"
command /basla:
trigger:
loop all players:
clear loop-player's inventory
give 1 diamond pickaxe of efficiency 5 , unbreaking 3 , fortune 3 to loop-player
make console execute command "/basla"
yalnız yeni farkettim oyuncuya item vermek için konsol komutu kullandırmanıza gerek yok skript bunu kendi komutları ile zaten yapıyor. şunun gibiben /basla yazıldığında herkesin envanterini sıfırlayıp elimize verimlilik 5 kırılmazlık 3 servet 3 bir kazma vermek ve /start komutunu başlatmasını isteyen bir script yapmaya çalıştım fakat hata veriyor yardım edin lütfen.
command /basla:
trigger:
execute command "clear @a"
execute command "start"
execute console command "give @a netherite_pickaxe{Enchantments:[{id:"minecraft:efficiency",lvl:5s},{id:"minecraft:fortune",lvl:3s}]}"
command /test
trigger:
give 1 diamond pickaxe of efficiency 6 to player
make console execute command
make playe execute command
command /test
trigger:
loop all players:
clear loop-player's inventory
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!