command /savaşalanı:
trigger:
send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&73 saniye sonra oradasınız!"
wait 3 seconds
teleport player to 265, 67, 142 in world "turnuva"
Kod:command /savaşalanı: trigger: send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&73 saniye sonra oradasınız!" wait 3 seconds teleport player to 265, 67, 142 in world "turnuva"
Bunu bir dener misiniz?
bende diyorum niye çalışmadı teşekkürler bide skrayfall ı kurup deneyemgerektirir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kingOf0!#4055
command /debug:
trigger:
delete {iptalet::%player%}
send "%{iptalet::%player%}%"
command /savaşalanı [<text>]:
trigger:
if arg-1 is "belirle":
if player has permission "savasalani.belirle":
set {savasalani.location} to player's location
set {savasalani.world} to player's world
send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&8Bulunduğunuz konum &ateleport noktası&8 olarak belirlendi&8."
stop
if {iptalet::%player%} is 1:
send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&8Zaten ışınlanıyorsun&8."
else:
set {iptalet::%player%} to 1
send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&73 saniye sonra oradasınız!"
wait 1 seconds
send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&72 saniye sonra oradasınız!"
wait 1 seconds
send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&7Işınlanıyorsunuz!"
teleport player to world "%{savasalani.world}%"
teleport player to {savasalani.location}
on any move:
send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&8Hareket ettiğin veya hasar aldığın için ışınlanma &ciptal edildi&8."
on damage:
victim is player
if {iptalet::%victim%} is 1:
send victim title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&8Hareket ettiğin veya hasar aldığın için ışınlanma &ciptal edildi&8."
delete {iptalet::%victim%}
on quit:
send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&8Hareket ettiğin veya hasar aldığın için ışınlanma &ciptal edildi&8."
command /savaşalanı [<text>]:
trigger:
if arg-1 is "belirle":
if player has permission "savasalani.belirle":
set {savasalani.location} to player's location
set {savasalani.world} to player's world
send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&8Bulunduğunuz konum &ateleport noktası&8 olarak belirlendi&8."
else if arg-1 is not set:
wait 2 seconds
teleport player to world "%{savasalani.world}%"
teleport player to {savasalani.location}
senin verdiğin skript çalışmadı neden bilmiyorum şöyle bi düşününce savaşta kaçamasınlar diyeskRayFall yüklü sandığımdan yazmadım.
ulaşabilirsin. (Benim kullandıklarım)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VirüsTotal için iseDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sorununuz çözüldüyse belirtmeyi unutmayın.
Sorunum çözüldü teşekkürler yardımcı olan herkeseeğer oyuncunun hareket edip etmediğini / hasar alıp almadığını kontrolk edicekseniz:
essentials plugini'nin warp olayını kullanmak çok daha mantıklı olucaktır.,
eğer illaki skript istiyorsanız:
not: hasar alınca , hareket edince veya oyundan çıkınca ışınlanma'yı iptal eder
Kod:command /debug: trigger: delete {iptalet::%player%} send "%{iptalet::%player%}%" command /savaşalanı [<text>]: trigger: if arg-1 is "belirle": if player has permission "savasalani.belirle": set {savasalani.location} to player's location set {savasalani.world} to player's world send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&8Bulunduğunuz konum &ateleport noktası&8 olarak belirlendi&8." stop if {iptalet::%player%} is 1: send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&8Zaten ışınlanıyorsun&8." else: set {iptalet::%player%} to 1 if {iptalet::%player%} is 1: send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&73 saniye sonra oradasınız!" wait 1 seconds if {iptalet::%player%} is 1: send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&72 saniye sonra oradasınız!" wait 1 seconds if {iptalet::%player%} is 1: send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&7Işınlanıyorsunuz!" teleport player to world "%{savasalani.world}%" teleport player to {savasalani.location} delete {iptalet::%player%} on any move: if {iptalet::%player%} is 1: send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&8Hareket ettiğin veya hasar aldığın için ışınlanma &ciptal edildi&8." delete {iptalet::%player%} on damage: victim is player if {iptalet::%victim%} is 1: send victim title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&8Hareket ettiğin veya hasar aldığın için ışınlanma &ciptal edildi&8." delete {iptalet::%victim%} on quit: if {iptalet::%player%} is 1: send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&8Hareket ettiğin veya hasar aldığın için ışınlanma &ciptal edildi&8." delete {iptalet::%player%}
SkryFall gerektirir. (while kullanılarak daha basitleştirilebilir fakat while bazı sürümlerde bug'lı )
eğer oyuncunun hareket edip etmediğini / hasar alıp almadığını kontrol etmeyecekseniz:
yukardaki skript'i kullanabilirsiniz, eğer yukardaki skript'i çalıştıramadıysanız aşşağıdaki skript'i kullanabilirsiniz
"savaşalanı belirle" yazarak bulunduğunuz konumu kaydeder("savasalani.belirle" perm'i gerektirir);" savaşalan"ı yazarak oraya ışınlanırsınız, ışınlanma perm gerektirmezKod:command /savaşalanı [<text>]: trigger: if arg-1 is "belirle": if player has permission "savasalani.belirle": set {savasalani.location} to player's location set {savasalani.world} to player's world send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&8Bulunduğunuz konum &ateleport noktası&8 olarak belirlendi&8." else if arg-1 is not set: send player title "&bSavaş Alanı &8&l»" with subtitle "&73 saniye sonra oradasınız!" wait 2 seconds teleport player to world "%{savasalani.world}%" teleport player to {savasalani.location}
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!