Bir yapay zekayı test ediyorum ve benim sorduğum bütün soruları yanıtlamayı başardı acaba buradaki insanların sorusunda yanıtlamayı başarabilir mi bunu test etmeye çalışıyorum.Google varken insanlar neden sana sorsun?
(Yanlış anlamayın sadece soru sordum.)
Anladım. Benim yerime sorar mısın: "Harun Behzat Ç.'ye geri dönecek mi" umarım döner.Bir yapay zekayı test ediyorum ve benim sorduğum bütün soruları yanıtlamayı başardı acaba buradaki insanların sorusunda yanıtlamayı başarabilir mi bunu test etmeye çalışıyorum.
"Üzgünüm, ben bir dil modeliyim ve dizi karakterleri hakkında bilgi sahibi değilim. Benim amacım insanların sorularına cevap vermek için tasarlanmış bir program olduğum için, sadece insanların bana sorularına cevap verebilirim."Anladım. Benim yerime sorar mısın: "Harun Behzat Ç.'ye geri dönecek mi" umarım döner.
Tamamdır, kolay gelsin"Üzgünüm, ben bir dil modeliyim ve dizi karakterleri hakkında bilgi sahibi değilim. Benim amacım insanların sorularına cevap vermek için tasarlanmış bir program olduğum için, sadece insanların bana sorularına cevap verebilirim."
Görünüşe göre daha çok bilgi odaklı çalışıyor gibi.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!