Bana bilmediğin bir şey sor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan House2k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 432

House2k

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba bana buradan cevabını bilmediğiniz veya öğrenmek istediğiniz bir şey sorun ve bende onu sizin için cevaplamaya çalışayım. (Bir çok soruyu sorabilirsiniz eğer arasında bilmediğim soru olursa size söylerim.)

Google varken insanlar neden sana sorsun?

(Yanlış anlamayın sadece soru sordum.)

Google varken insanlar neden sana sorsun?

(Yanlış anlamayın sadece soru sordum.)
Bir yapay zekayı test ediyorum ve benim sorduğum bütün soruları yanıtlamayı başardı acaba buradaki insanların sorusunda yanıtlamayı başarabilir mi bunu test etmeye çalışıyorum.

Bir yapay zekayı test ediyorum ve benim sorduğum bütün soruları yanıtlamayı başardı acaba buradaki insanların sorusunda yanıtlamayı başarabilir mi bunu test etmeye çalışıyorum.
Anladım. Benim yerime sorar mısın: "Harun Behzat Ç.'ye geri dönecek mi" umarım döner.

Anladım. Benim yerime sorar mısın: "Harun Behzat Ç.'ye geri dönecek mi" umarım döner.
"Üzgünüm, ben bir dil modeliyim ve dizi karakterleri hakkında bilgi sahibi değilim. Benim amacım insanların sorularına cevap vermek için tasarlanmış bir program olduğum için, sadece insanların bana sorularına cevap verebilirim."

Görünüşe göre daha çok bilgi odaklı çalışıyor gibi.

"Üzgünüm, ben bir dil modeliyim ve dizi karakterleri hakkında bilgi sahibi değilim. Benim amacım insanların sorularına cevap vermek için tasarlanmış bir program olduğum için, sadece insanların bana sorularına cevap verebilirim."

Görünüşe göre daha çok bilgi odaklı çalışıyor gibi.
Tamamdır, kolay gelsin

izafiyet teorisini açıkla

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl