Bana ASkyBlock Dosyam İçin Yeni Ada Oluşturacak ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abalkan

oyna.sunolia.network
Elmaslar
48

Discord:

abalkan#4644

Merhaba Değerli MC-TR Üyeleri

Sorunumu Baslıkta Tam Belirtemedim O Yüzden Burada Detaylı Bahsetmek İstiyorum..

/is yazınca Oyuncular Direk Klasik Adada Baslıyor ben Klasik Ada Yerine En Popüler Fazla Abartı Olmayan Hoş Bir Adada Baslasınlar İstiyorum Yani bir Schematics İsteği

Yapımını Biliyorum Arkadaslar Ama Nedendir ki Yapamadım..
Bana Yapacak İnternet ortamından Güzel Bir Ada Bulup Klasik Adayla Değistirecek Biri Lazım..

Yapmadan önce benle Bir Görüssün Skype: alihan1406

ASkyBlock İndirme Linki:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirüsTotal :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Simdiden Yardımcı Olacak Arkadaslar Saolun

Kolay Gelsin , IYI FORUMLAR

Herşeyi Hazır Beklemeyin Uğraşın ki Öğrenin Herşeyi Burda Öğrenerek Çok Bi Yere Varamassınız.

Merhabalar MC-TR Forum Adresimizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederim. Konuya Gelelim Elinize //wand Yazarak Tahta Baltayı Alıyoruz Yaptığınız Adayı Tahta Balta İle Seçiyoruz Ardından "//expand vert" Komutunu Yazıyoruz.Sonra "//copy" Yazıyoruz Ardından "//schematic save <isim>" Komutunu Girelim. (Eğer Bu schematic Ana Ada Olacaksa İsmini "island" Yap Ve Direk Schematics Klasörüne At) Eğer Yeni Bir Ada Eklemek İstiyorsanız İstediğiniz İsmi Koyun Fakat Türkçe Karakter Kullanmayın. (ÖRNEK: "adamız" Yerine "adamiz" Olmalıdır). Dosyayı Kaydettik.

"plugins > WorldEdit > schematics" Burdaki Klasörün İçinde İsimlendiğiniz Dosya Bulunmakta Kopyalayıp "plugins > ASkyBlock > schematics" Kısmına Yapıştırın. "plugins > ASkyBlock > config.yml" Girin. En Aşağıda "extrahard:" Dan İtibaren "cost:0" a Kadar Kopyala "cost:0" yazısının en sağına tıkla.Ardından 2 Defa Entere Bas Satırın En Geri Kısmına Git ve Yapıştır. "ICON: BLOCK" OBSIDIAN yazan yeri herhangi bir blok yapın yalnız kod değil yazı olarak yazın. extrahardı schematic ismi ile aynı yapın Orda "filename: harder.schematic" var harderi silin ayni sekilde schematic ismini yazın kaydedin. Oyuna Girin Yeni Ada Açın Ve Bakın. Bir Beğeniyi Esirgemeyelim.

nyse saolasın artık iş basa düstü ben yapacam konu kilit olabilir

@AlihanEfendi PlanetMinecraft da paylaşılmış skyblock adası için hazırlanmış hoş bir schematics buldum, belki bakmak istersin,
buraya tıklayarak siteye gidebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl