command /engelle [<player>]:
permission: essentials.ignore
permission message: &cBunu Yapamzsın !
trigger:
if arg 1 is set:
execute player command "ignore %arg 1%"
send "&7başarıyla %arg 1% adlı kişiyi engelledin"
Perm koymana gerek yok, arkadaş zaten oyuncular için istemiş. Bana kalırsa kendi düşündüğünü değil, adamın istediğini ver. Karşıdaki kabul etmesi seni ilgilendirmez, sen sadece Skript'ini kodla yeter bana kalırsa. Skript'i düzeltirsen sevinirim.essentials plugininin /ignore komutu var /ignore <isim> ignore atan kişi attığı kiinin mesajlarını görmüyor faakt /engelle diye birşey yaptık birisini engellemek istedik karşıdaki hiç kabul etmezse nolucak :D
ama ben hazırliyim essentials kullanıyorsan böyle bir skript
Kod:command /engelle [<player>]: permission: essentials.ignore permission message: &cBunu Yapamzsın ! trigger: if arg 1 is set: execute player command "ignore %arg 1%" send "&7başarıyla %arg 1% adlı kişiyi engelledin"
perm e gerek var çünkü /ignore komutunun yetkisi zaten benim kodda verdiğimdirPerm koymana gerek yok, arkadaş zaten oyuncular için istemiş. Bana kalırsa kendi düşündüğünü değil, adamın istediğini ver. Karşıdaki kabul etmesi seni ilgilendirmez, sen sadece Skript'ini kodla yeter bana kalırsa. Skript'i düzeltirsen sevinirim.
command /engelle [<player>]:
permission: essentials.ignore
permission message: &cBunu Yapamzsın !
trigger:
if arg 1 is set:
execute player command "ignore %arg 1%"
send "&7başarıyla %arg 1% adlı kişiyi engelledin" to player
send "&7%player% seni engelledi artık mesajlarını o göremiyecek !" to arg 1
send json of "&7&nSende Onu Engelle" tooltip "&7/engelle %player%" run "engelle %player%" to arg 1
else:
execute player command "ignore"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!