Bakarmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HcaTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 755
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HcaTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Merhabalar İstediğim şey mümkünse /engelle isim girdiğimizde engellemek istediğimiz oyuncuya engelleme sorusu gitmesi ve kabul ettiğinde 2 oyuncunun birbirlerinin yazdıklarını görmemelerini istiyorum.Teşekkürler.

essentials plugininin /ignore komutu var /ignore <isim> ignore atan kişi attığı kiinin mesajlarını görmüyor faakt /engelle diye birşey yaptık birisini engellemek istedik karşıdaki hiç kabul etmezse nolucak :D
ama ben hazırliyim essentials kullanıyorsan böyle bir skript
Kod:
command /engelle [<player>]:
  permission: essentials.ignore
  permission message: &cBunu Yapamzsın !
  trigger:
    if arg 1 is set:
      execute player command "ignore %arg 1%"
      send "&7başarıyla %arg 1% adlı kişiyi engelledin"

essentials plugininin /ignore komutu var /ignore <isim> ignore atan kişi attığı kiinin mesajlarını görmüyor faakt /engelle diye birşey yaptık birisini engellemek istedik karşıdaki hiç kabul etmezse nolucak :D
ama ben hazırliyim essentials kullanıyorsan böyle bir skript
Kod:
  trigger:
    if arg 1 is set:
      send "&7başarıyla %arg 1% adlı kişiyi engelledin"
Perm koymana gerek yok, arkadaş zaten oyuncular için istemiş. Bana kalırsa kendi düşündüğünü değil, adamın istediğini ver. Karşıdaki kabul etmesi seni ilgilendirmez, sen sadece Skript'ini kodla yeter bana kalırsa. Skript'i düzeltirsen sevinirim.

Perm koymana gerek yok, arkadaş zaten oyuncular için istemiş. Bana kalırsa kendi düşündüğünü değil, adamın istediğini ver. Karşıdaki kabul etmesi seni ilgilendirmez, sen sadece Skript'ini kodla yeter bana kalırsa. Skript'i düzeltirsen sevinirim.
perm e gerek var çünkü /ignore komutunun yetkisi zaten benim kodda verdiğimdir
açıkçası yorumun hoşuma gitti senin dediğinden yola çıkarsak şöyle oluyor :) @HcaTR nin istediği gibi olur ve SkQuery Gerektirir :)
Kod:
  trigger:
    if arg 1 is set:
      send "&7başarıyla %arg 1% adlı kişiyi engelledin" to player
      send "&7%player% seni engelledi artık mesajlarını o göremiyecek !" to arg 1
      send json of "&7&nSende Onu Engelle" tooltip "&7/engelle %player%" run "engelle %player%" to arg 1
    else:
      execute player command "ignore"
link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Konu çözüldüyse bildiriniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl