Tanıtım ⇢ BACKPACK - Sırt Çanta Eklentisi - 1.8 - 1.13 ⇢ Discord: CAN147#1757 | Ücretsiz Eklenti - İndirilebilir Config Düzenlenilebilir | Hemen İndir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

80850

Bu eklenti ne işe yarıyor ?

Sırt çanta eklentisi adından da anlaşıldığı üzere bir sırt çanta sistemidir bu sistem ile oyuncularınıza yeni deneyimler kazandırabilir ve eğlenceli bir sistem olarak sunucunuza yükleyebilirsiniz belirlediğiniz sırt çantasını oyuncular sırtına takabilirler taktıktan sonra belirtilen (chest) komutunu girdiklerin de sırt çantasındaki depoya ulaşabiliyorlar sırt çantasını takmayan oyuncular (chest) yazdıklarında depolarına erişemiyorlar bir çok sunucuda işe yaricağına eminim müsait olduğum zamanlar da bu eklentiyi geliştiriceğim
alphachest ve benzeri sanal chest eklentilerin yerine kullanabiliceğine inanıyorum.

Komutlar

/chest : Bu komut ile oyuncular sanal depolarına erişim sağlayabiliyor
/b : Bu komut ile belirttiğiniz oyuncuya sırt çantası verebiliyorsunuz (konsol dan da verilebiliyor)
/b reload : Dil dosyasını ve config dosyasını yeniliyor

Video Tanıtım

İndir

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Cidden çok güzel eklenti olmuş. Açıkçası ben bile bu kadarını beklemiyordum. Konu dizaynı hoşuma gitti. Video olarak tanıtmanız vs. hoş olmuş.

Hoş bir eklenti yapmışsınız, kesinlikle kullanılabilir.

Senin önündeki tek engel üşengeçliğin bunu kırarsan çok daha güzel eklentiler çıkaracağına inanıyorum....​

Teşekkürler. Kullanacağım.

Efsane olmuş bence eline sağlık.

Gerçekten çok hoş bir eklenti olmuş videolu tanıtımın da ayrı bir güzel olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl