AYYILDIZ TIM - Ayyıldız Tim grubunda, teğmen rütbesi verildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
api beni hekleme lütfen
cidden bu konu neden açıldı hack kodları nedir açıklar mısın .d

1577890196553.png

Varmı benden daha iyisi ?

buda bişi mi ben maykrosoftu hekledim ayrıca ananimusu da hekledim. yaşım 33. profesyonel hekırım. sohebete gelemem çünkü mik bozuk ama yaşım cidden 33 (!)

al hek resmim:
Ekran Alıntısı.PNG

ewkwqwewqwq çok seviyorum bu troll konuşmaları

teğmen olduğunuza dair kanıt verir misiniz sayın üsteğmen general orgeneral hacker abim

Son düzenleme:
1577893901194.png

Artık bende bir hekırım

MECETERE HaÇked BAy Ay Yildiz Tim

download.jpg

Güzel dalga geçiyorsun 1. Timde olmak gurur gerektirir ek olarak "Ayyıldız Tim" adlı milli hack grubunda bulunduğunda kendini de şifre etmemen gerekir. Ek olarak Ayyıldız tim'in forum ana sayfasını paylaşmışsın. Ek olarak rütbeler Üsteğmen ile başlar. Bana teğmen olduğunu forumda kanıtla bu foruma bir daha girmeyeceğim.

Güzel dalga geçiyorsun 1. Timde olmak gurur gerektirir ek olarak "Ayyıldız Tim" adlı milli hack grubunda bulunduğunda kendini de şifre etmemen gerekir. Ek olarak Ayyıldız tim'in forum ana sayfasını paylaşmışsın. Ek olarak rütbeler Üsteğmen ile başlar. Bana teğmen olduğunu forumda kanıtla bu foruma bir daha girmeyeceğim.
dostum kasma bu kadar. :)

Uyku sersemi miyim yoksa doğrumu görüyorum.​

Tek gerçekçi ve şuan faaliyetde olan tht'dir ayrıca windows'dada araçlar var sql enjektörler ve benzeri ama hacker demek bu değildir lamerlık desek daha doğru olur :)

yönetim konumuna baksa deşifresin :d

Ufff, çok havalı!

Tek gerçekçi ve şuan faaliyetde olan tht'dir ayrıca windows'dada araçlar var sql enjektörler ve benzeri ama hacker demek bu değildir lamerlık desek daha doğru olur :)
thtden indirdiğin araçları bi' güvenlik programından geçirsene bakalım neler çıkacak :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl