lazarus
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 149
- Minecraft
- lazarusgod
Discord:
lazarusgod
Abilere selam hacklemeye devam@Ayyıldız Tim abilerin nerde kaldı?
lazarusgod
Abilere selam hacklemeye devam@Ayyıldız Tim abilerin nerde kaldı?
buda bişi mi ben maykrosoftu hekledim ayrıca ananimusu da hekledim. yaşım 33. profesyonel hekırım. sohebete gelemem çünkü mik bozuk ama yaşım cidden 33 (!)

OnlyDarknesss#0932
dostum kasma bu kadar. :)Güzel dalga geçiyorsun 1. Timde olmak gurur gerektirir ek olarak "Ayyıldız Tim" adlı milli hack grubunda bulunduğunda kendini de şifre etmemen gerekir. Ek olarak Ayyıldız tim'in forum ana sayfasını paylaşmışsın. Ek olarak rütbeler Üsteğmen ile başlar. Bana teğmen olduğunu forumda kanıtla bu foruma bir daha girmeyeceğim.
iKaanStrafe
yönetim konumuna baksa deşifresin :dGüzel dalga geçiyorsun 1. Timde olmak gurur gerektirir ek olarak "Ayyıldız Tim" adlı milli hack grubunda bulunduğunda kendini de şifre etmemen gerekir. Ek olarak Ayyıldız tim'in forum ana sayfasını paylaşmışsın. Ek olarak rütbeler Üsteğmen ile başlar. Bana teğmen olduğunu forumda kanıtla bu foruma bir daha girmeyeceğim.
thtden indirdiğin araçları bi' güvenlik programından geçirsene bakalım neler çıkacak :dTek gerçekçi ve şuan faaliyetde olan tht'dir ayrıca windows'dada araçlar var sql enjektörler ve benzeri ama hacker demek bu değildir lamerlık desek daha doğru olur :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!