Çözüldü Aynı makinada hem 1.8 sunucu hemde 1.16.5 sunucu çalıştırmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KingProtection

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20

Discord:

vacentiastudios

Merhabalar iyi günler dilerim. Uzun zamandır bir proje üzerinde çalışıyorum ancak şuanda kilitlendim ve birşey yapamıyorum. Bunun sebebi aynı makineye hem java8 hemde java16 kurarak 2 farklı versiyonda sunucu açmak. Birisi JAVA8 paper 1.8 için diğeri ise paper 1.16.5 JAVA16 için ancak paper 1.8 sunucumda skript ve bazı pluginler çalışmıyor. Acaba aynı makinede sadece tek java sürümümü kullanılabilir. Daha önceden başına gelen veya konuyla alakalı bilgisi olan varsa ulaşabilirmi iyi günler.

Son düzenleme:
Tek bir java sürümü kullanabileceğini söyleyen yok. Kurulum yapmak yerine çıkartılmış şekilde indir ./bin/java içinden ayrı konumlarda çalıştır.

Kod:
"C:\Program Files\Java\jdk-17\bin/java" -Xms4G -Xmx4G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar server.jar nogui

Kod:
"C:\Program Files\Java\jdk-17\bin/java" -Xms4G -Xmx4G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar server.jar nogui
Merhabalar öncelikle cevabın için teşekkür ederim ancak biraz karışık geldi ve bir türlü yapamadım acaba aşağıdaki koda entegre edip atabilirmisin. Birde bu java8 için olucak.

Kod:
@echo off
title Survival
java -Dfile.encoding=UTF-8 -Xmx3G -jar paperspigot.jar
pause

Tek bir java sürümü kullanabileceğini söyleyen yok. Kurulum yapmak yerine çıkartılmış şekilde indir ./bin/java içinden ayrı konumlarda çalıştır.
Cevabın için teşekkür ederim birşey deniyorum eğer olmaz ise dedinizi denicem.

Kod:
Baştaki java kısmı java dosyasının kayıtlı olduğu dosyayı gösterecek şekilde ayarlaman gerekiyor ve sondagi server.jarı kendine göre değiştir

Baştaki java kısmı java dosyasının kayıtlı olduğu dosyayı gösterecek şekilde ayarlaman gerekiyor ve sondagi server.jarı kendine göre değiştir
Tamamdır oldu teşekkür ederim. Ancak bir sorum daha olucak sonunda nogui olmasına rağmen ayrı bir pencerede başlatıyor sunucuyu bunun hakkında bilgin varmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl