AxiTRBilişim Muhteşem Dell Marka Sunucularıyla Ve Paneliyle.!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AxiTRBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 44.886
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiyenin eski ve en iyi performansı aldığım hosting firmasıydı. İlk sunucumuda AxiTR den almıştım öneririm çok iyi bir firma :)​

hayırlı satışlar

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
2.png

space.png

3.png

4.png
5.png

space.png

6.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

space.png

9.png

space-q.png

10.png
11.png

space.png

12.png

space-q.png

space.png

180m2 Aktif Hizmet Alanı
1500m2 Depo Alanı

panel.axitrbilisim.com

Panelin özellikleri saymakla bitmez neredeyse hepinizin tanıdığı burakoyunda'nın çektiği videoyu paylaşıyım
kayıt olma ve panelin güvenliğinden bahsetmiş baştan sona kadar videoları izleyiniz

Ekli dosyayı görüntüle 7530
Ekli dosyayı görüntüle 7531
Ekli dosyayı görüntüle 7532

Ekli dosyayı görüntüle 7533

Facebook Sayfamızı Takip Etmenizi Ve Müşteri Yorumlarını Okumanızı Öneririz

Sirket Sahibi : Yigit Can Akıncı
Vergi Dairesi : Seyhan
Vergi No : 0270223041
Faliyet Belgesi!TIB! : 3204
Muhasebe : Nermin Petek
Ofis : Turgut özal bulvarı belediyeevleri mah 27-28 nolu mağazalar
Çağrı Merkezi : 0850 840 76 71
Fax : (0322)234 91 64
Mail : [email protected]

Güzel hosting
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel sw

Son düzenleme:
Şeffaflığınızla olsun, tasarımınız olsun, gayet başarılı tebrikler.

Sunucu satın almak istiyorum ama diğer hostinglere göre aşırı pahalısınız. Bu yüzden tercih sebebim olamadınız kusura bakmayın iyi satışlar.
Pahalı olan birşey her zaman kalitelidir.

eskiden kullandığımız şirket ama bence yeni akıma ayak uyduramadı 1-2 sene sanki başı boş kaldı gibi oldu ve o arada diğer şirketler hızlı bir şekilde gelişti.

Minecraft sunucularını keşke slot olarak değilde, normal bir hosting firması gibi ram halinde satsaydınız

Sene 2012 ilk sunucumu almıştım.O zaman 15 yaşındaydım.O zamanlar çok sunucu yoktu.Açtığın gibi sunucular +80 çekiyordu.Hey gidi AxiTR hey.Yiğit abi ödevlerime yardım etmişti hiç unutmam.Ts3te bana ödev yaptırmıştı.İnşallah eski güzel güçlü günlerine geri döner AxiTR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl