AxiTRBilişim Muhteşem Dell Marka Sunucularıyla Ve Paneliyle.!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AxiTRBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 44.886
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
offf keşke benimde nakitim olsa :( keşkeee ama nerdeee :) K.Ad -----> vnikiitoov veya ismailcan 5 nakit atarmısınız yıl başı için yakında sunucu alıcam sizden zaten söz mta sunucusu test edeceğimde :)

Daha önce bu firmayı hiç denemedim. Umarım ki hizmeti ve ürünleri güzeldir. Bol kazançlar! @AxiTRBilisim

1 Yıldır Rehberlik Yaptığım Server AxiTRBilişimdi ve hiç sorun yokdu bende 8. sınıf sonunda inşallah fen lisesini kazanırsam sizden büyük projeli bir server alacağım

Axitr nin petshop u damı vardı :D

2013-2014 yıllarında AxiTR favorimdi 3-4 kez sunucu açmıştım. En son 3 şubatta açtım, sunucuyu 1.8 spigot olarak kuruyorum, kimse konuşamıyor, op olanlar bile. Panelden op bile veremedik arkadaşıma, rastgele birisi geldi kendisinin Yiğit olduğunu iddia etti, tehdit etti bizleri. Ama yinede güzel bir hosting

İlk sunucumu buradan açmıştım şimdi bak birde neler yapıyorum :D Gözümde canlanır koskoca mazi!

Axitrden başka hosting kullanmam :D Sunucuları cayır cayır lagsız...

Kaliteli bir hosting kim ne derse desin. Şu zamana kadar bir hatalarını görmedim evet bazen lag girebiliyor lakin onun dışında hiç bir sıkıntısı yok.
Lag girme sebebi ise sunucunun kaldıramayacağı şeyleri yapmam.

Herkes AxiTR için varsayılan Minecraft sunucu tohumu biliyor mu?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl