Autowalk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 654
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

Arkadaşlar autowalk hilesi biliyor musunuz yada programı şöyle bişey ben nuker i açcam lapis e gitcem yada edite nuker açık ya düz geziniyom para kasiyom ama bu autowalk kendisi w a s d yapcak ben dışarı çıkcam gelcek kendisi gezinmeye devam etcek nuker da açık olcak

Arkadaşlar autowalk hilesi biliyor musunuz yada programı şöyle bişey ben nuker i açcam lapis e gitcem yada edite nuker açık ya düz geziniyom para kasiyom ama bu autowalk kendisi w a s d yapcak ben dışarı çıkcam gelcek kendisi gezinmeye devam etcek nuker da açık olcak

autowalk değilde klavye ve fare makrosu indirebilirsin macro recorder var mesela
Sen ona ne yapacağını gösterirsin oda aynısnı yapar.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi makro rercorder kulanırsan 1 e 1 aynısını yapar bende kullanmıştım ama farklı şeyde :D

Yukarıda arkadaşın dediği gibi makro rercorder kulanırsan 1 e 1 aynısını yapar bende kullanmıştım ama farklı şeyde :D
Arkadaş cevap vermiş zaten lütfen yorum kasmak için üst üste mesaj atmayın.

Autowalk wrust clientinde vardı sanırım

Dc varmı sizde programı gösterir misiniz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çalışıyor muydu peki denedinizmi
Wrust ta aklınagelecek hertürlü hile var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl