Ceko37#9713
Arkadaşlar autowalk hilesi biliyor musunuz yada programı şöyle bişey ben nuker i açcam lapis e gitcem yada edite nuker açık ya düz geziniyom para kasiyom ama bu autowalk kendisi w a s d yapcak ben dışarı çıkcam gelcek kendisi gezinmeye devam etcek nuker da açık olcak
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Yukarıda arkadaşın dediği gibi makro rercorder kulanırsan 1 e 1 aynısını yapar bende kullanmıştım ama farklı şeyde :DArkadaşlar autowalk hilesi biliyor musunuz yada programı şöyle bişey ben nuker i açcam lapis e gitcem yada edite nuker açık ya düz geziniyom para kasiyom ama bu autowalk kendisi w a s d yapcak ben dışarı çıkcam gelcek kendisi gezinmeye devam etcek nuker da açık olcak
Arkadaş cevap vermiş zaten lütfen yorum kasmak için üst üste mesaj atmayın.Yukarıda arkadaşın dediği gibi makro rercorder kulanırsan 1 e 1 aynısını yapar bende kullanmıştım ama farklı şeyde :D
Ben Bilmem Kİ ?#3432
OKEY Bir daha olmaz inşalla :DArkadaş cevap vermiş zaten lütfen yorum kasmak için üst üste mesaj atmayın.
Dc varmı sizde programı gösterir misinizautowalk değilde klavye ve fare makrosu indirebilirsin macro recorder var mesela
Sen ona ne yapacağını gösterirsin oda aynısnı yapar.
Çalışıyor muydu peki denedinizmiAutowalk wrust clientinde vardı sanırım
Wrust ta aklınagelecek hertürlü hile varDc varmı sizde programı gösterir misiniz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Çalışıyor muydu peki denedinizmi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!