Bulundu AutoPickup Plugini Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaptainBlack189

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Katılım
28 Kasım 2022
Mesajlar
18
Elmaslar
1
Puan
3.745
Yaş
25
Konum
Ankara
Merhabalar, minecraftın eski sürümlerinde kullanılan bir autopickup plugini vardı. Bu plugin /ab ile envanterdeki itemları bloğa çeviriyordu, /as ile envanterdeki itemları eritiyordu. Aynı zamanda kırdığın itemlarda direkt envantere geliyordu. Ancak Yeni mc sürümlerinde özellikle 1.21 destekli böyle bir plugin bulamadım. AutoPickup adında pluginler var ancak yazdığım ab ve as özelliklerini sunmuyor. Sizlerin bu konu hakkında bilgisi var mı? /ab /as kullanan yeni sunucular var, onlar hangi plugin ile bu özelliklere erişiyorlar? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
 
AutoPickup pluginin eski sürümlerinde bu özellikler vardı ama geliştirici sonradan kaldırmış gibi görünüyor. Şu an sadece /as (AutoSmelt) mevcut. /ab için sanırım Skript ile eklemekten başka çare yok.
 
Eklentiniz güzelmiş ancak benim istediğim tam olarak bu değil. Videodan gördüğüm kadarıyla oyuncu kazdıkça madenleri eritiyor ve bloğa çeviriyor. Benim istediğim komut çalıştırıldığında envanter kontrolü yaparak hepsini tek seferde çevirmesi.
bu şekilde daha rahat olur hocam ama bu özelliğide yarın sizler için ekleyip güncelleme atarım hocam ayrı bir komut atayarak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst