TheLite
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- TheLite
Discord:
TheLite #0098
TheLite #0098
TheLite #0098
Güncelledim olmuyor. max özelliğini nasıl devre dışı bırakıcam ? sonra insanlar sınırsız kayıt olamıycaklarmıAuthMe sürümünüzü güncelleyin. Eğer hiçbir şekilde olmuyorsa config'den max özelliğini devre dışı bırakın. (MaxRegIP=0 yaparsanız bu özellik devre dışı kalacaktır.)
Ayrıca şu yolları denemenizde de fayda var;
- Bungeecord dışındaki bütün sunucularda spigot.yml dosyasını açıp bungeecord: bölümünü true olarak ayarlayın.
- Bungeecord config.yml dosyasını açıp ip_forward: bölümünü true olarak ayarlayın.
Yazdığım mesajı sayfayı yenileyip tekrar okur musun ?Güncelledim olmuyor. max özelliğini nasıl devre dışı bırakıcam ? sonra insanlar sınırsız kayıt olamıycaklarmı
TheLite #0098
Denedim olmuyor sadece kayıt olma şeyini sınırsız yapınca oluyor öylede oyuncular birsürü item'e sahip olucaklar bug yapıp.Yazdığım mesajı sayfayı yenileyip tekrar okur musun ?
AuthMe eklentisini bütün dosyalarıyla,kayıtlarla beraber silip sıfırdan kurun ve MaxRegIP kısmına da değer verin. Kesinlikle en son sürüm olsun.Denedim olmuyor sadece kayıt olma şeyini sınırsız yapınca oluyor öylede oyuncular birsürü item'e sahip olucaklar bug yapıp.
TheLite #0098
Son sürümü sunucuda çalışmıyor sanırsamAuthMe eklentisini bütün dosyalarıyla,kayıtlarla beraber silip sıfırdan kurun ve MaxRegIP kısmına da değer verin. Kesinlikle en son sürüm olsun.
Hmm, spigot veya bukkit sürümün güncel değil aksi halde çalışması gerekiyor, onları da güncellemeni öneririm.Son sürümü sunucuda çalışmıyor sanırsam
TheLite #0098
yani authmeyi full siliyim sonra tekrar kuruldumu sıfırdan düzeltirim?Spigot sürümünün güncel olduğundan emin olup son sürümü indir yoksa çözülmez.Şuan ki authmeyide configiyle silmeui unutma.
TheLite #0098
son sürüm spigot linki verebilirmisiniz?Hmm, spigot veya bukkit sürümün güncel değil aksi halde çalışması gerekiyor, onları da güncellemeni öneririm.
son sürüm spigot linki verebilirmisiniz?
son sürüm spigot linki verebilirmisiniz?
TheLite #0098
spigotu yükledim konsoldan çıkan hatalar bile gitti şimdi authmeyi ayarlıyım arkadaşla deniycem hemenlinki kullanarak sunucunun sürümüne göre spigot'u var olanı ile değiştir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!