Çözüldü Authme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheLite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.318
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheLite

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
TheLite

Discord:

TheLite #0098

arkadaşlar çakmalobide authme sorun çıkarıyor mesela başka bir oyuncu giriyor kayıt olamıyor fotoğraftaki hatayı gösteriyor sanırsam herkesi aynı ip felan zannediyor anlamadım lütfen biri yardım etsin 2 - 3 haftadan beri yapamadım
78300

AuthMe sürümünüzü güncelleyin. Eğer hiçbir şekilde olmuyorsa config'den max özelliğini devre dışı bırakın. (MaxRegIP=0 yaparsanız bu özellik devre dışı kalacaktır.)

Ayrıca şu yolları denemenizde de fayda var;

• Bungeecord dışındaki bütün sunucularda spigot.yml dosyasını açıp bungeecord: bölümünü true olarak ayarlayın.
  • Bungeecord config.yml dosyasını açıp ip_forward: bölümünü true olarak ayarlayın.

AuthMe sürümünüzü güncelleyin. Eğer hiçbir şekilde olmuyorsa config'den max özelliğini devre dışı bırakın. (MaxRegIP=0 yaparsanız bu özellik devre dışı kalacaktır.)

Ayrıca şu yolları denemenizde de fayda var;

• Bungeecord dışındaki bütün sunucularda spigot.yml dosyasını açıp bungeecord: bölümünü true olarak ayarlayın.
  • Bungeecord config.yml dosyasını açıp ip_forward: bölümünü true olarak ayarlayın.
Güncelledim olmuyor. max özelliğini nasıl devre dışı bırakıcam ? sonra insanlar sınırsız kayıt olamıycaklarmı

Güncelledim olmuyor. max özelliğini nasıl devre dışı bırakıcam ? sonra insanlar sınırsız kayıt olamıycaklarmı
Yazdığım mesajı sayfayı yenileyip tekrar okur musun ?

Yazdığım mesajı sayfayı yenileyip tekrar okur musun ?
Denedim olmuyor sadece kayıt olma şeyini sınırsız yapınca oluyor öylede oyuncular birsürü item'e sahip olucaklar bug yapıp.

Denedim olmuyor sadece kayıt olma şeyini sınırsız yapınca oluyor öylede oyuncular birsürü item'e sahip olucaklar bug yapıp.
AuthMe eklentisini bütün dosyalarıyla,kayıtlarla beraber silip sıfırdan kurun ve MaxRegIP kısmına da değer verin. Kesinlikle en son sürüm olsun.

AuthMe eklentisini bütün dosyalarıyla,kayıtlarla beraber silip sıfırdan kurun ve MaxRegIP kısmına da değer verin. Kesinlikle en son sürüm olsun.
Son sürümü sunucuda çalışmıyor sanırsam

Spigot sürümünün güncel olduğundan emin olup son sürümü indir yoksa çözülmez.Şuan ki authmeyide configiyle silmeui unutma.

Spigot sürümünün güncel olduğundan emin olup son sürümü indir yoksa çözülmez.Şuan ki authmeyide configiyle silmeui unutma.
yani authmeyi full siliyim sonra tekrar kuruldumu sıfırdan düzeltirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl