S
Silinen üye 92065
Ziyaretçi
Emin ol senin 10/8'i bot olan sunucundan daha fazla para kazanıyoruz fanboy seniHala imkansız diyorsun.
Ben daha iyi bir şey başardığımı söylemedim orada farklı projeler de yer alıyor. Aciz ve bilgisizsem bunları nasıl yaptığımı göstermek amacıyla projelerimi yazdım. Bilgisiz birisi bunları başaramaz.
10'da 1'ini başarmak derken para için açtığın sunucuda 10/1 para kazanman başarıysa o yolda devam edebilirsin.
Ben arkadaşın da dediği gibi bir eleştiri yapıyorsam siz eleştiriyi kaldıramıyor ve bu şekilde cevap veriyorsunuz demek.
Üstteki yazıda cevabı verdim. İnsanları kırdığım falan yok siz fazla kırılgansınız, eleştri kaldıramıyorsunuz.
Düzgün bir şekilde geri dönüş yapsanız, düzgün bir şekilde cevap veririm.
nommeh#0001
Alınganlık bir şey yok kendini fazla kaliteli ve üst düzey gösterip referanslarını gösterdin bende sana yanıtını verdim iyi forumlar.Hala imkansız diyorsun.
Ben daha iyi bir şey başardığımı söylemedim orada farklı projeler de yer alıyor. Aciz ve bilgisizsem bunları nasıl yaptığımı göstermek amacıyla projelerimi yazdım. Bilgisiz birisi bunları başaramaz.
10'da 1'ini başarmak derken para için açtığın sunucuda 10/1 para kazanman başarıysa o yolda devam edebilirsin.
Ben arkadaşın da dediği gibi bir eleştiri yapıyorsam siz eleştiriyi kaldıramıyor ve bu şekilde cevap veriyorsunuz demek.
Üstteki yazıda cevabı verdim. İnsanları kırdığım falan yok siz fazla kırılgansınız, eleştri kaldıramıyorsunuz.
yıldırım#9194
Ne imkansız demesi kanka sen şaka mısın hasta mısın engelin falan mı var bizi mi trollüyorsun 3. sınıf mısın problemin neHala imkansız diyorsun.
aklı beş karış havada olan densizlere haddini bildirmiş kardeşim benim.Rabels +300 oyuncu
Gazador +150 oyuncu
Lapex +400 oyuncu
ColdNetwork +500 oyuncu
Jeyst +300 oyuncu
Melodia(ilk açan benim) +310 müşteri +1130 talep
Sophia (mcmarkt) +210 müşteri
@Maximina16
atasci
atasci
Not: Authme de menü ekleyen ve satışını yapan @WhiteEffect adlı arkadaşın platformundan satın alabilirsiniz. Bütçeniz yoksa eğer AnvilGui veya CmdGUI adlı eklentilerden yardım alabilirsiniziz.
atasci
Hmm! Galiba tam anlamıyla istediğiniz şeyi buldum ama çok eski.
AnvilLogin daha modern bir eklenti olduğu için onu kullanmanızı öneririm.
whiskeytr
Ne yaşıyorsun hocam? Yok ben daha çok kazanıyorum, ben daha iyiyim, millete yorum kasıyorsun felan demek.Helal sana, birebir aynısını bulmuşsun. Aynı zamanda mesaj kasmaya çalışırken konuya birden fazla yorum atmak çok utanç verici.
Eklenti yazıp yazdığım eklentileri pazarlamıyorum. Kendim için yazıyor sunucumda kullanıyorum. Yazdığım eklentilerin yanından bile geçemezsin fanboy seni.Ne yaşıyorsun hocam? Yok ben daha çok kazanıyorum, ben daha iyiyim, millete yorum kasıyorsun felan demek.
Forum yöneticisi oldun da milleti mi uyarıyorsun?
Eklenti yazıp biraz para kazanınca büründüğünüz kişiliğe bak.
Şurdan hortumu verinde şunun egosunu söndüreyim.
whiskeytr
Keşke söylediğimin tamamını okusaydın be koçum. 2014den beri bu forumdayım kimsenin fan boyu değilim anlayacağın :)Eklenti yazıp yazdığım eklentileri pazarlamıyorum. Kendim için yazıyor sunucumda kullanıyorum. Yazdığım eklentilerin yanından bile geçemezsin fanboy seni.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!