OzanRSTMI
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 17
SersemOyuncu +100 onlineRabels +300 oyuncu
Gazador +150 oyuncu
Lapex +400 oyuncu
ColdNetwork +500 oyuncu
Jeyst +300 oyuncu
Melodia(ilk açan benim) +310 müşteri +1130 talep
Sophia (mcmarkt) +210 müşteri
Başarılar ile bilgi çok ayrı şeyler bana göre. Bilgiyi ekibinden birisiylede yapmış olabilirsin. Saçma olmuş.
atasci
Dostum sadece istediğim için öyle yazdım, Ciddiyetini kaybetmiş bir konuya bu şekilde yazmak pek sorun olmaz diye düşünüyorum.of yazış tarzına bak çocukluk bide kalkıp 3k müşteri yazmış ŞÖLAİDFÖAİDF
atasci
Ayrıca ben bu konuda oluşan boş rekabetin aksine yardım isteyen arkadaşın işine yarayacak çözümleri araştırdım buldum, Lütfen kim daha iyi tartışmasını ayrı bir konu açıp yapın.of yazış tarzına bak çocukluk bide kalkıp 3k müşteri yazmış ŞÖLAİDFÖAİDF
atasci
Dostum mesaj kasmadım, Sadece konuya mesaj yazdıktan hemen sonra bulduğum şey pek içime sinmediği için ardından arkadaşın aradığı sistemi araştırdım ve bunu aralıklı süreler ile bulduğun şeyleri yazdım, Yanlış bir anlaşılma olduysa özür dilerim.Helal sana, birebir aynısını bulmuşsun. Aynı zamanda mesaj kasmaya çalışırken konuya birden fazla yorum atmak çok utanç verici.
Müşteri temsilcisimisin kanka?Dostum sadece istediğim için öyle yazdım, Ciddiyetini kaybetmiş bir konuya bu şekilde yazmak pek sorun olmaz diye düşünüyorum.
LegendProject zamanında sadece Türkiye'de satış yapmadı ve buna ek sadece Minecraft üzerinden ürün satışı yapmadı farklı platformlarda farklı ürünler sunarak haddi sayılır bir değerde ürün satışı yaptı.
10 farklı projede azar azar başarı elde etmektense 1 projede farklı platformlar aracılığıyla haddi sayılabilecek bir başarı elde etmeyi daha makul görüyorum. İyi forumlar dilerim.
Ender#2000
atasci
Dostum LegendProject in kurucusu benim de arkadaşım, Kuruluşundan beri oradayım orayı 1 yıl ben yönettim 2 yıl ise yönetiminde bulundum, Sadece benim yönettiğim yılda bile günlük min 10 talep açılıyordu, LegendProject in kurucusunun aktif olamayıp benim aktif olduğum dönemde stok ürün satışı yapıldı ve sadece 1 tasarım paketinden yılda 120 adet satıldı(Sadece bu bir örnek bir sürü farklı bölüm ve stok/özel ürün satıldı).legendproject kurucusuyla arkadaştım ortak iş yapıyorduk bazı şeylerde gülüm 100 ü geçik müşterisi yoktu ÖLADŞSSMSAŞİSDFMİŞQWMDFŞİQWDF
10 farklı proje 1 şirkete bağlı rabels oyun hizmetleri ltd lütfen susss
Dostum 13 yaşında neyi yönettin gerçekten merak ediyorum hala anlamış değilim.Dostum LegendProject in kurucusu benim de arkadaşım, Kuruluşundan beri oradayım orayı 1 yıl ben yönettim 2 yıl ise yönetiminde bulundum, Sadece benim yönettiğim yılda bile günlük min 10 talep açılıyordu, LegendProject in kurucusunun aktif olamayıp benim aktif olduğum dönemde stok ürün satışı yapıldı ve sadece 1 tasarım paketinden yılda 120 adet satıldı(Sadece bu bir örnek bir sürü farklı bölüm ve stok/özel ürün satıldı).
Extra olarak alt platformları da ben getirdim bu alt platformlar sadece 1 ürün kategorisine ayrılmış LegendProjecte bağlı ekiplerdi, Bu ekipler LegendProject aracılığıyla aktif müşterilerimize ve yeni kişilere satış yaptılar. Yani sadece lp üzerinden satış olmadı üstte anlatmak istediğim de buydu, Bundan ayrı olarak LegendProject kendini taşıyacak müşteriye sahipti(Çok iyi hatırlıyorum LegendProjecti kapattığınlmız yıl toplamda 600 adet Stok ürün sattım).
LegendProject in discord sunucusunu temizlerken bile 800den fazla müşterinin bilgilerini sildim, 3 yıl boyunca orayı yönettim ve oranın istatistiklerine oldukça hakim olduğumu düşünüyorum.
atasci
Dostum ben gerçekten merak edip araştıran bir insanım, O zamanlarda da plugin işleri dikkatimi çekti ve bu işten para kazandığımı gördüm ve araştırıp işi öğrendim, O aralar da ise tanış olduğum insanlardan yönetim ve ticari bilgiler ediniyordum, Bu şekilde ilerleyerek yönettim. Herkes 13 yaşında sabah akşam oyun oynayıp toksik bir insan olmak zorunda değil, Umarım beni yanlış anlamazsın.Dostum 13 yaşında neyi yönettin gerçekten merak ediyorum hala anlamış değilim.
Edit: Meraktan soruyorum.
atasci
Yok olay öyle değil, Discord sunucusunu benden LegendProject in sahibi olan Enes tekrar istedi(YouTube içeriklerini paylaşıp topluluk kurmak istedi), Bende o zaman Müşteri isimlerini '"İsim | İp" yapıp ürüne özel rol veriyordum ayrıca discordta log tutuyordu bot.Müşteri rolünü sil bitti. LegendProject 3 yıl mı açık kaldı wut? 5 6 yıldır piyasadayım ilk defa duyuyorum 3 yıl açık kaldığını. O kadar sunucu açtım legendprojecti en sson 2022 de duydum MSL'de atıyormuşsun gibi geldi bana kanıt suunar mıssın
Rabels +300 oyuncu
Gazador +150 oyuncu
Lapex +400 oyuncu
ColdNetwork +500 oyuncu
Jeyst +300 oyuncu
Melodia(ilk açan benim) +310 müşteri +1130 talep
Sophia (mcmarkt) +210 müşteri
Başarılar ile bilgi çok ayrı şeyler bana göre. Bilgiyi ekibinden birisiylede yapmış olabilirsin. Saçma olmuş.
Selam,
Rabels makinesi bize ait ödeyemeyeceğimden değil kitle öldü okullar ve sınavlar var sunucu oynanmıyor boşa masraf ve zaman kaybı. Son sezonda ekibimin yaptığı hata yüzünden kapatma kararı aldık. Sana şöyle videoları ileteyim:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!