Tanıtım AuroraTNT-TAG v1.0.4 Tanıtım / AuroraTNT-TAG v1.0.5 1.8 Güncellemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehngzr

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
305
Minecraft
irrl
Dün paylaştığım konuda pluginimi tanıtmıştım bu gün de plugine özelleştirmeler ekledim isterseniz config dosyasından mesajları özelleştirebiliyorsunuz
Pluginin bu sürümünde yaptıklarımı görmek istiyorsanız
  • Oyuncuların oyun sırasında çıkmasının oyunun akışını bozması ve oynanmaz hale getirmesi bugu düzeltildi
  • Scoreboard menüsü daha güzel hale getirildi
  • Para sistemi çalışır hale getirildi
  • ayarla komutu tnttag olarak değiştirildi ve tnttag reload komutu ile config reloadlama eklendi.
  • Oyun 0 saniye içinde başlayacak yazısı düzeltildi.
  • Oyun ... saniye içinde başlayacak yazıda gösterilen sayı confige girdiğiniz sayıdan 1 eksikti. Örnek olarak 10 yazdıysanız 9dan başlıyıp sayıyordu. Düzeltildi.
  • Oyun başlarken lobide oyuncuların birbirine vurabilmesi engellendi.
  • Artık tüm mesajlar config.yml dosyasında ayarlanabiliyor.
  • Oyun bitince aldığınız para miktarı da ayarlanabiliyor
  • Oyuncuların oyun sırasında konuşmaları kapatıldı.
  • Spawn yerleri artık config dosyasında depolanmıyor ayrı bir spawn.yml dosyası içerisinde bulunuyorlar.
  • Birkaç küçük bug daha düzelttim tam olarak ne düzelttiğimi hatırlamıyorum ama önemli birşey değildi sanırım.
Görüntüler:
73359

73360

73361
Eğer bi bug bulursanız bu konunun altına yazarsanız çok iyi olur
Düzeltmeye çalışırım.
Son olarak plugini yakında İngilizceye çevirip SpigotMC'ye de eklemeyi planlıyorum.

v1.0.4 İndirme linkleri
Mega:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Mediafire:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Virustotal:

Aklıma gelen fikirler doğrultusunda plugini geliştirmeye çalışıyorum,
Sizinde fikirleriniz benim için çok önemli.
Fikirlerinizi gerçekleştirmeye çalışıcam!

Bilinen hatalar aşşağıda en yakın zamanda v1.0.5 sürümü ile düzelticem fark ettiklerimi şimdilik idare edin, zaten konuya pek ilgi varmış gibi gözükmüyor :(
  1. Patlayan kişi ve kazanan kişinin karışması.
  2. BungeeCord bağlanmaması. (Bunu düzelttim yakında birkaç şey daha yapıp paylaşıcam yeni sürümü)

v1.0.5 İndirme Linkleri // Sadece 1.8.X Sürümü içindir. Birsürü bug düzelttim ve birşeyler ekledim kendiniz deneyip görebilirsiniz.
Mega:
VirusTotal:

Son düzenleme:

Bu oyunu başka bir sunucuda görmüştüm. Gerçekten çok güzel bir eklenti yapmışsın. Helal olsun ve ellerine sağlık!

Bu oyunu başka bir sunucuda görmüştüm. Gerçekten çok güzel bir eklenti yapmışsın. Helal olsun ve ellerine sağlık!
Hypixelde var zaten hypixelden gördüm yaparken fikiri ordan aldım bazı hub sunucularında da var bence çok eğlenceli bir oyun olduğu için yapmak istedim.

Çok güzel elinize sağlık.

1.8 Sürümü için plugini kullanmak isteyenler v1.0.5 Sürümünü indirebilir.
v1.0.5 Sürümü 1.8 üzerinde kodlanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl