Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AuraMC - 1.19.3 | Survival Aktif | Savaş Bileti, Seviyeli Yaratıklar, End Bileti, Yakut ve Safir Sistemi, Netherit Yükseltme Sistemi ve Daha fazlası!
Bu yapıcağım yorum tamamen objektif olup bu yorumu sadece konu tasarımında verilen bilgilere göre yapacağım.
Bu yapacağım yorumun sunucunuz veya markanız ile doğrudan bir alakası bulunmamaktadır.
Öncelikle Yeni dediğiniz sistemler tüm sunucularda olan klasik sistemlerdir.
Konuda ki sistemlere nazaran en az gördüğüm sistem; Itemsadder'a klasik 1-2 cevher ekleyip custom craft eklemişsiniz.
Sunucunuzu özel yapan nedir?
End bileti denilen basit bir sistemi bile konu tasarımına koymuşsunuz. Sunucunuzda ki özellik sayısı bu kadar mı az?
Haritalar?
Haritalara yorum yapamayacağım çünkü hazır olup olmadıkları hakkında bir bilgim yok.
Hazır değilse hoş gözüküyor bilginize.
Beklentileriniz, Vizyonunuz?
Yapacaklarınız ve yaptıklarınız hakkında ufak bir bilgi mesajı görmek isterdim.
Konu Tasarımı?
Konu tasarımı başlı başına fail. Hakkımızda kısmında bambaşka bir sunucu ve skyblocktan bahsediliyor.
Ayrıca aynı konu tasarımını farklı bir konuda kullanmakta yani muhtemelem hazır tasarım. 2/10
Sunucunuzda oynamaya beni ne itecek?
Sizi farklı kılan nedir, neden başka sunucularda oynamak yerine sizin sunucunuza gelmeliyim bunları cevaplamalısınız.
Ekstra:
Sunucunuza bir göz gezdirdim, öncelikle çakma lobi veya hub bulunmamakta bu olası bi saldırıda sunucuyu savunmasız bırakabilir.
Texturepackiniz sorunlu, Sorunlu olanlar;
Kod:
custom/ui/icon/cash-32
textures/atlas/blocks.png
Bunları düzeltmezsem ne fark olacak diyebilirsiniz normali ile arasında ki farkı gösteren bir örnek bırakıyorum;
bazı konularda haklısın konu tasarımı hazır zaten. hakkında kısmına gelirsek yanlışı yüklemişim elimde eski halide vardı olabilir böyle ufak hatalar. onun dışında ben bir tasarımcı değilim, benim işim bu sunucuyu geliştirmek. şahsen bi konu tasarımına 300-400 lira vermek yerine youtube'a reklam vermek daha mantıklı geldi. onun dışında bu yakut safir ve netherite olaylarını başka bir sunucuda görmedim. 'end bileti gibi basit bir sistemi' bile kullanamayan sunucular var. texturepack konusuna gelirsek benim texturepack ile ilgili bir deneyimim yok bu benim içinde bir ilkti elimden geldiğinden fazlasını yaptım bu texturepacki hazırlarken. yorumun için teşekkür ederiz. iyi günler.