AuraMC Survival
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Ekler
Son düzenleme:
Yorumunuz için teşekkürler.Güzel sunucu, Başarılar diliyorum.
Tasarımcımız ben olduğum için biraz kötü oldu. Yorumun için teşekkürler.Haritalar güzel çekimler hoşuma gitti ilgi çekiyor, konu tasarımı beğenemedim. Bir kaç farklılık gördüm güzele benziyor başarılar
Schwann#9473
Dün hosting kaynaklı bazı sorunlar yüzüden bakıma alınmıştı belki o yüzden girememişsindir. Böyle durumdalarda bilgi almak için discord sunucumuza gelebilirsin. Yorumun için teşekkür ederiz.sunucu harıka gozukuyo yerim ben bu sunucuyu bide girebilsem sunucuya
Schwann#9473
rica ederim ilginiz için teşekkurlerDün hosting kaynaklı bazı sorunlar yüzüden bakıma alınmıştı belki o yüzden girememişsindir. Böyle durumdalarda bilgi almak için discord sunucumuza gelebilirsin. Yorumun için teşekkür ederiz.
Doğru sunucu sorunlarıyla uğraşmaktan viaversion kuracak vaktim olmadı en yakın zamanda ekliyeceğim.rica ederim ilginiz için teşekkurler
düzeltme: illa 1.19.3 istiyo o surum harıcı giremiyo ben 1.17 ye aşırı alıstım bide launcheri tekrardan kurmak gereklı o yuzden gırısı yapamıyorum tesekkurler tekrardan
Schwann#9473
eklerseniz baya iyi olur hocam oyuncu kaybetmenızı ıstemem tesekkurler ılgınız ıcınDoğru sunucu sorunlarıyla uğraşmaktan viaversion kuracak vaktim olmadı en yakın zamanda ekliyeceğim.
1.17.1 ve üstü tüm sürümler sorunsuz bir şekilde sunucuya girebiliyor. Senide aramızda görmek isterim.eklerseniz baya iyi olur hocam oyuncu kaybetmenızı ıstemem tesekkurler ılgınız ıcın
Schwann#9473
hemen giricem tesekkurler ilginiz için1.17.1 ve üstü tüm sürümler sorunsuz bir şekilde sunucuya girebiliyor. Senide aramızda görmek isterim.
whiskeytr
Bu yapıcağım yorum tamamen objektif olup bu yorumu sadece konu tasarımında verilen bilgilere göre yapacağım.
custom/ui/icon/cash-32
textures/atlas/blocks.png
Schwann#9473
hay maşallah döktürmussun reisBu yapıcağım yorum tamamen objektif olup bu yorumu sadece konu tasarımında verilen bilgilere göre yapacağım.
Bu yapacağım yorumun sunucunuz veya markanız ile doğrudan bir alakası bulunmamaktadır.
Öncelikle Yeni dediğiniz sistemler tüm sunucularda olan klasik sistemlerdir.
Konuda ki sistemlere nazaran en az gördüğüm sistem; Itemsadder'a klasik 1-2 cevher ekleyip custom craft eklemişsiniz.
Sunucunuzu özel yapan nedir?
End bileti denilen basit bir sistemi bile konu tasarımına koymuşsunuz. Sunucunuzda ki özellik sayısı bu kadar mı az?
Haritalar?
Haritalara yorum yapamayacağım çünkü hazır olup olmadıkları hakkında bir bilgim yok.
Hazır değilse hoş gözüküyor bilginize.
Beklentileriniz, Vizyonunuz?
Yapacaklarınız ve yaptıklarınız hakkında ufak bir bilgi mesajı görmek isterdim.
Konu Tasarımı?
Konu tasarımı başlı başına fail. Hakkımızda kısmında bambaşka bir sunucu ve skyblocktan bahsediliyor.
Ayrıca aynı konu tasarımını farklı bir konuda kullanmakta yani muhtemelem hazır tasarım. 2/10
Sunucunuzda oynamaya beni ne itecek?
Sizi farklı kılan nedir, neden başka sunucularda oynamak yerine sizin sunucunuza gelmeliyim bunları cevaplamalısınız.
Ekstra:
Sunucunuza bir göz gezdirdim, öncelikle çakma lobi veya hub bulunmamakta bu olası bi saldırıda sunucuyu savunmasız bırakabilir.
Texturepackiniz sorunlu, Sorunlu olanlar;
Kod:custom/ui/icon/cash-32 textures/atlas/blocks.png
Bunları düzeltmezsem ne fark olacak diyebilirsiniz normali ile arasında ki farkı gösteren bir örnek bırakıyorum;
![]()
![]()
İyi günler.