Çözüldü AtomCraft Sorunsalı | Map Çalma, SonOyuncu Şifre Çalma vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube'a video atıp kanıt attın ya seni neden ekleyeyim? Sen beni ekle ekleyeceksen, ne konuşacaksan söylersin :D
Gerçekten şizofren bir insansın galiba ilk önce engel atiyorsun sonra beni ekle diyorsun Mouruqsaa#9240

Tamam öğeyi denetle değilmiş inandım. Peki bu dünyada pırt diyen bir kişi tek ben miyim?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunda ise o linki değiştirebiliyorsun yani böyle bir saçmalığı ortaya atmana hiç gerek yok.
Gösterdiği sitenin ssl'i bulunuyor savelediği yerden SSL de mi kuracaksın?
Sen "pırt" "mırt" diyordun demi, al o zaman bu shazyhd de benim :D bu discord'daki oyuncularda benim hahhahahayyttt

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu ssde anlatmak istediğini şey nedir?

buraya gurupta konuştugumuz ssyi bırakalımmı mernis ile ilgili
Olur bırakırsan sevinirim. Arkadaşın 2015 mernistemi sorgulayacaksın diyor bende gülücük atıyorum. Bırak hadi :D

Olur bırakırsan sevinirim. Arkadaşın 2015 mernistemi sorgulayacaksın diyor bende gülücük atıyorum. Bırak hadi :D
hahaha işte böyle yalanlar ile insanlara kendini rezil ettirirsin sen dava açmanı bekliyorum gerçi açmaya yaşın tutuyormu onuda bilmiyorum :D

Burada SonOyuncu Yetkililerine hakaret etmek ve onların sunucu konusu üzerine bir alt minecraft sunucusu açmak.. cool

hahaha işte böyle yalanlar ile insanlara kendini rezil ettirirsin sen dava açmanı bekliyorum gerçi açmaya yaşın tutuyormu onuda bilmiyorum :D
Ben dava açamıyorum, yaşım tutmuyor Keyubu'ya ulaştım sizin hosting firmanızın server***** olduğunu söylediler. Sizin hosting firmanız yani server*****'ya ulaştım en kısa zamanda geri dönüş alıp o mapı ya sildireteceğim ya da bilgilerinizi talep edip Ahmet abi ile dava açacağız :)

Burada SonOyuncu Yetkililerine hakaret etmek ve onların sunucu konusu üzerine bir alt minecraft sunucusu açmak.. cool
Tanımadığın yetkililer hakkında böylemi konuşuyorsun

Bu arada arkadaşlar derdi bu arkadaşı yetkili almadık diye böyle yapıyormuş xd

Ben dava açamıyorum, yaşım tutmuyor Keyubu'ya ulaştım sizin hosting firmanızın server***** olduğunu söylediler. Sizin hosting firmanız yani server*****'ya ulaştım en kısa zamanda geri dönüş alıp o mapı ya sildireteceğim ya da bilgilerinizi talep edip Ahmet abi ile dava açacağız :)
hiçbirşey yapamassın bloklar minecraft oyununa aittir patenti sonoyuncu olsa bile sonoyuncu dava açamaz

bekliyorum hakkımda yalan iddalarda bulunduğun için sana dava açarım.

sonuçta elimizde mernis kullandığınızın kanıtı varkende.

umarım şafak basıkını yemessin.

@lero1337 HTML SAVELEMİŞSİN KANKAA

HTML SAVELEMİŞSİN KANKAA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl