Çözüldü AtomCraft Sorunsalı | Map Çalma, SonOyuncu Şifre Çalma vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel öğeyi denetle ahahahahha yüklediğim ekran görüntüsüne bak :-):-)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Öğeyi denetle demene sevindim bende yüklüyorum.
Screenshot_62.png

Uygulamadan denetleme yapılıyor muydu benim mi haberim yok?

Destekteki mesaj fake ? ve S3RJ adındaki şahıs ben değilim, diğerleri gerçek ekran görüntüsü ve bu ekran görüntülerinde ben hiçbirşey göremiyorum?
Desteteki mesaj fake demekki buyrun bi yalanınız daha ortaya çıksın ömeyy bey

HTML dosyasını masaüstüne savelemişsin dostum gerçekten acıyorum sana, her neyse böyle devam etmeye devam ediyorsanız 2-3 tane daha ekran görüntüsü paylaşıcam bir adetde video :-)

Birincisi desteğe o kadar hızlı F5 atamazsın destek.sonoyuncu.network ağ trafiği sınırlı. ikincisi HTML dosyasını masaüstüne savelediğin çok ama çok belli. :D

Birincisi desteğe o kadar hızlı F5 atamazsın destek.sonoyuncu.network ağ trafiği sınırlı. ikincisi HTML dosyasını masaüstüne savelediğin çok ama çok belli. :D
Kankam sen gerçekten ama gerçekten bir zavallısın ya :)

Ayrıca çok istersen gelirsin discord'a yayın açarım orda yaparım videoda alırım o zaman html dosyasını savlemişsin dersin bakalım.

Dostum eğer bilmiyorsan ctrl + shift + ı diye bir tuş kombinasyonu var.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tamam video şeklinde atayım.

HTML dosyasını masaüstüne savelemişsin dostum gerçekten acıyorum sana, her neyse böyle devam etmeye devam ediyorsanız 2-3 tane daha ekran görüntüsü paylaşıcam bir adetde video :-)
Evvet bir konuda daha gram bilginin olmadığını kanıtlıyorum:

Screenshot_64.png

Eğer dosyayı saveleseydi, sitenin yazdığı kısımda savelediği yerin konumu çıkardı.
Senin yerinde olsam utancımdan yorum bile yapamazdım.

@lero1337 kadar millete saldıran insanlar kanıt atsa bile inanmayan başka biri görmedim boş beleş birisi kendi haline bırakın

lol.png

atomkraldan selamlarla.

mernisten babamın isminin şaban olduğunu idda eden bir çocuksun.

1622389485775.png

bu çocuklara bizim vurdugumuzu idda ederken kendilerinin voxiliy koruması bile olmazken vurmadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl