Çözüldü AtomCraft Sorunsalı | Map Çalma, SonOyuncu Şifre Çalma vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşı gelmeye çalıştığımda anisus arkadaşınız beni banladı sen bana discorddan ulaş bu ekibin içindeki en çok beni anlayışla karşılayan kişi sensin.
Çünkü ben olaya kin ve nefret veya iftira ile yaklaşmam doğruysa doğru derim. Yalansa yalan derim bu zamana kadar bir çok sunucu sahibi iftira attı, hepsiyle discorda gelip sesli bir şekilde konuşup sorunları çözen kişi bendim.

Ben sizinle konuşmaya çalıştığımda konuşmama izin vermediniz, sadece bağırdınız kendiniz konuştunuz?
Sonra tanımadığım kişilerin adını vererek yayarız diye tehdit ettiniz sizinle adam gibi konuşmaya bu olaylar ilk açıldığında konuşmaya çalıştım.

Buna yalansa yalan de bende aldığım video kaydını atayım.

Sunucumuza sadece SonOyuncu Client ile giriliyor ben nasıl öyle birşey yapabilirim kafayımı yedin sen?

Çünkü ben olaya kin ve nefret veya iftira ile yaklaşmam doğruysa doğru derim. Yalansa yalan derim bu zamana kadar bir çok sunucu sahibi iftira attı, hepsiyle discorda gelip sesli bir şekilde konuşup sorunları çözen kişi bendim.

Ben sizinle konuşmaya çalıştığımda konuşmama izin vermediniz, sadece bağırdınız kendiniz konuştunuz?
Sonra tanımadığım kişilerin adını vererek yayarız diye tehdit ettiniz sizinle adam gibi konuşmaya bu olaylar ilk açıldığında konuşmaya çalıştım.

Buna yalansa yalan de bende aldığım video kaydını atayım.
"kişilerin adını vererek yayarız diye tehdit ettiniz" bu dediğin yalan ayrıca dünkü olayın neyden kaynaklandığını sizlere açıkca söyledim bak tekrarda söylüyorum. "S3RJ" adlı şahıs ben değilim eğer elinizde ben olduğuma dair bir kanıt varsa YouTube'a atabilirsiniz. Ama benim olduğumu kanıtlayamazsanız bu bir iftiraya giriyor, haberiniz olsun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

the yıldırım 1337 ? Bu olay bitmezse sizi daha fazla rezil edicem, he bu arada uyuşuyormu diye bakalım demişsin gel bakalım?
Yıldırım yetkili grubumuza foruma koyduğun ekran görüntüsünü attı enes de böyle bir yanıt verdi.
Screenshot_56.png

"kişilerin adını vererek yayarız diye tehdit ettiniz" bu dediğin yalan ayrıca dünkü olayın neyden kaynaklandığını sizlere açıkca söyledim bak tekrarda söylüyorum.
Emin misin bana çağrıda Ablam diye adlandırdığınız bir kız ismi verdiniz çağrıda.
Hatta verdiğiniz isim de Feyza idi nedense S3JR'de aynı ismi vererek tehdit etti beni:

Screenshot_58.png

Ekran görüntüsü özelden fake dersen sizin sunucudan daha şimdi çektim buda tam ekran hali:
Screenshot_59.png

Fake ss olduğunu düşünüyorsan sunucudaki oyuyncular bizim discorddaki foto chata birsürü ss atı bakabilirsin. Ayrıca /nick komutu tab'da değiştirdiğin isimi yansıtmıyor.
Attığın ekran görüntüsü sizin sunucuda çekilmiş ve xForest_ adlı kişi rehber peki bu nasıl oluyor?
Zaten attığın ekran görüntüsünde tab gözükmüyor, sadece bir mesaj gözüküyor.

Yüzü Kızaracak kişi şimdi belli olacak canım kardeşim bir gram bilgin olmadan burdan insanlara sallama gerçekten daha çocuksun.

@lero1337 Bu videoyu izledikten sonra hala konuşabiliyorsunya ben ona gülüyorum canım benim.

S3RJ senin yan hesabın ve sen yan hesabınla benimle konuştuktan sonra asıl hesabına yönlendirdin ve tanışıyormuşuz gibi konuştun. Yani senin hesabın kimseyi kandıramazsın.

Attığın ekran görüntüsü sizin sunucuda çekilmiş ve xForest_ adlı kişi rehber peki bu nasıl oluyor?
Zaten attığın ekran görüntüsünde tab gözükmüyor, sadece bir mesaj gözüküyor.
Tab gözükmüyor diyorsun, seni sunucuma bekliyorum o /nick testini yapabiliriz.
Emin misin bana çağrıda Ablam diye adlandırdığınız bir kız ismi verdiniz çağrıda.
Hatta verdiğiniz isim de Feyza idi nedense S3JR'de aynı ismi vererek tehdit etti beni:

Ekli dosyayı görüntüle 176699

Ekran görüntüsü özelden fake dersen sizin sunucudan daha şimdi çektim buda tam ekran hali:
Ekli dosyayı görüntüle 176700
bu ne ssi hacı deli misin sen S3RJ ben değilim diyorum sen ne diyorsun...

S3RJ senin yan hesabın ve sen yan hesabınla benimle konuştuktan sonra asıl hesabına yönlendirdin ve tanışıyormuşuz gibi konuştun. Yani senin hesabın kimseyi kandıramazsın.
Eğer benim hesabımsa kanıtlayacaksın, kanıtlayamayıp milleti benim sunucuma kışkırtamazsın buna hakkın yok alperen turanlı.

Arkadaşların ikisi de zortlamayı pırtlamayı çok seviyor

Screenshot_60.png

Screenshot_61.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl