Bilal Bera
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 48
- Minecraft
- bilalbera
Discord:
bilalbera2424
bilalbera2424
Merhaba anlatmak istediğiniz şey tam olarak nedir bir sunucudaki pluginleri farklı bir dünyaya mı taşımak?aternos sunucumda multiverse-core plugini var farklı dünya yapıyorum ama pluginleri dünyalara ayırmak istiyorum ne yapmalıyım acaba
bilalbera2424
Krynto06
Hocam anladığım kadarıyla multiverse core ile oluşturduğunuz normal dünyaya plugin aktarmak istiyorsanız yapamazsınız.hayır anlatmak istediğim şey aternosta plugins yeri aynı multiverse-core dünyalarında bu pluginleri multiverse-corede oluşturduğum dünyalara aktarmak istiyorum
bilalbera2424
yani mesela boxpvp pluginleri boxpvpde diğer mesela smp sunucusunda olmasını istiyorumhayır anlatmak istediğim şey aternosta plugins yeri aynı multiverse-core dünyalarında bu pluginleri multiverse-corede oluşturduğum dünyalara aktarmak istiyorum
bilalbera2424
tamamHocam anladığım kadarıyla multiverse core ile oluşturduğunuz normal dünyaya plugin aktarmak istiyorsanız yapamazsınız.
Dediğiniz olay malesef aternos sunucuda yapılamaz vds sunucusunda 2 adet farklı dosya açıp birine istediğiniz oyun modu diğerinide istediginiz oyun modunu kurup lobiden bungeercord baglamanız gerekiryani mesela boxpvp pluginleri boxpvpde diğer mesela smp sunucusunda olmasını istiyorum
bilalbera2424
bungeercord nedir ?Dediğiniz olay malesef aternos sunucuda yapılamaz vds sunucusunda 2 adet farklı dosya açıp birine istediğiniz oyun modu diğerinide istediginiz oyun modunu kurup lobiden bungeercord baglamanız gerekir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!