Çözüldü aternos plugin ayırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilal Bera

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
48
Minecraft
bilalbera

Discord:

bilalbera2424

aternos sunucumda multiverse-core plugini var farklı dünya yapıyorum ama pluginleri dünyalara ayırmak istiyorum ne yapmalıyım acaba

aternos sunucumda multiverse-core plugini var farklı dünya yapıyorum ama pluginleri dünyalara ayırmak istiyorum ne yapmalıyım acaba
Merhaba anlatmak istediğiniz şey tam olarak nedir bir sunucudaki pluginleri farklı bir dünyaya mı taşımak?

hayır anlatmak istediğim şey aternosta plugins yeri aynı multiverse-core dünyalarında bu pluginleri multiverse-corede oluşturduğum dünyalara aktarmak istiyorum

hayır anlatmak istediğim şey aternosta plugins yeri aynı multiverse-core dünyalarında bu pluginleri multiverse-corede oluşturduğum dünyalara aktarmak istiyorum
Hocam anladığım kadarıyla multiverse core ile oluşturduğunuz normal dünyaya plugin aktarmak istiyorsanız yapamazsınız.

yani mesela boxpvp pluginleri boxpvpde diğer mesela smp sunucusunda olmasını istiyorum

yani mesela boxpvp pluginleri boxpvpde diğer mesela smp sunucusunda olmasını istiyorum
Dediğiniz olay malesef aternos sunucuda yapılamaz vds sunucusunda 2 adet farklı dosya açıp birine istediğiniz oyun modu diğerinide istediginiz oyun modunu kurup lobiden bungeercord baglamanız gerekir

Dediğiniz olay malesef aternos sunucuda yapılamaz vds sunucusunda 2 adet farklı dosya açıp birine istediğiniz oyun modu diğerinide istediginiz oyun modunu kurup lobiden bungeercord baglamanız gerekir
bungeercord nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl