yok
Teşekkürler Ama Sunucuya Çok Uraştığım İçin Risk Alamam Başka Birşey Tapacam Sanmışdım. Beklerim Teşekkürlerkanka aynısı bende de oldu medal ram verince iyi olacak sandım ama lag daha da arttı çünkü sistem fazla ram verince işlemci kaldıramıyo özellikle aternos gibi ücretsiz sistemlerde
şimdi 1gb verdiysen geri alamıyosun o ram süresi dolana kadar sabit kalıyo yani 6 gün beklemek zorundasın gibi görünüyo ama şöyle yapabilirsin
çözüm:
ben bu şekilde çözmüştüm yeni sunucu açmak en hızlı yol yoksa o 6 günü beklemekten başka çare yok maalesef
- sunucunun yedeğini al yeni bir sunucu aç aynısını oraya yükle medal sıfırdan başlar ram de düşük olur lag azalır
- oyuncu çok giriyosa bi süre max player sayısını düşür mesela 3 yap yeni kişi giremesin lag biraz azalır
- çok fazla plugin varsa sadeleştir gereksiz mod varsa sil
- sunucuyu sık sık aç kapa yapma sistem daha da kasıyo
Teşekkürler Bu Arada Senide Sunucumda Görmek İsterim :) WhiteCraft0.aternos.meuğraştıysan riske girmek istememen normal beklemek en garantisi zaten umarım sorunsuz geçer kolay gelsin :)
Knka Clearlagg spamliyordum cokmesin diye 3 gun falan sonra pazartesi resmi olarak acilacaktiruğraştıysan riske girmek istememen normal beklemek en garantisi zaten umarım sorunsuz geçer kolay gelsin :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!