Çözüldü Aternos Medal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musdh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musdh

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
whitederf
Arkadaslar Aternosda Medal Diye Birsey Var. Ram Artiriyor Ama Artitdikca Lag cikiyor Bende Bunu Bilmeden 1GB Ram Verdim ve Simdi Lagdan Server Cokuyor. Bunun Bitmesi Icin 6 gun beklemeliyim Lutfen Cabuk Bir Yolu Varsa Yazin Sunucu Cok Aktif Her Acdigimda Yeni Bir Kisi Giriyor.

kanka aynısı bende de oldu medal ram verince iyi olacak sandım ama lag daha da arttı çünkü sistem fazla ram verince işlemci kaldıramıyo özellikle aternos gibi ücretsiz sistemlerde

şimdi 1gb verdiysen geri alamıyosun o ram süresi dolana kadar sabit kalıyo yani 6 gün beklemek zorundasın gibi görünüyo ama şöyle yapabilirsin

çözüm:
  • sunucunun yedeğini al yeni bir sunucu aç aynısını oraya yükle medal sıfırdan başlar ram de düşük olur lag azalır
  • oyuncu çok giriyosa bi süre max player sayısını düşür mesela 3 yap yeni kişi giremesin lag biraz azalır
  • çok fazla plugin varsa sadeleştir gereksiz mod varsa sil
  • sunucuyu sık sık aç kapa yapma sistem daha da kasıyo
ben bu şekilde çözmüştüm yeni sunucu açmak en hızlı yol yoksa o 6 günü beklemekten başka çare yok maalesef

kanka aynısı bende de oldu medal ram verince iyi olacak sandım ama lag daha da arttı çünkü sistem fazla ram verince işlemci kaldıramıyo özellikle aternos gibi ücretsiz sistemlerde

şimdi 1gb verdiysen geri alamıyosun o ram süresi dolana kadar sabit kalıyo yani 6 gün beklemek zorundasın gibi görünüyo ama şöyle yapabilirsin

çözüm:
  • sunucunun yedeğini al yeni bir sunucu aç aynısını oraya yükle medal sıfırdan başlar ram de düşük olur lag azalır
  • oyuncu çok giriyosa bi süre max player sayısını düşür mesela 3 yap yeni kişi giremesin lag biraz azalır
  • çok fazla plugin varsa sadeleştir gereksiz mod varsa sil
  • sunucuyu sık sık aç kapa yapma sistem daha da kasıyo
ben bu şekilde çözmüştüm yeni sunucu açmak en hızlı yol yoksa o 6 günü beklemekten başka çare yok maalesef
Teşekkürler Ama Sunucuya Çok Uraştığım İçin Risk Alamam Başka Birşey Tapacam Sanmışdım. Beklerim Teşekkürler

uğraştıysan riske girmek istememen normal beklemek en garantisi zaten umarım sorunsuz geçer kolay gelsin :)

uğraştıysan riske girmek istememen normal beklemek en garantisi zaten umarım sorunsuz geçer kolay gelsin :)
Teşekkürler Bu Arada Senide Sunucumda Görmek İsterim :) WhiteCraft0.aternos.me

Knka Clearlagg spamliyordum cokmesin diye 3 gun falan sonra pazartesi resmi olarak acilacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl