Aternos dışında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

T5N4

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak ben Aternos dışında ücretsiz bir minecraft sunucusu açmak istiyorum. Raminin o kadar fazla olmasına gerek yok Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. (Aternostan başka istememin sebebi oyuncusuz 10 dakika içinde kapanması ve
sadece site üzerindeki pluginleri yükleyebilmemiz.)

LOCALHOST Üzerinden açabilirsin daha sonra portlarını açarak oyuncu sokabilirsin servere bunun youtubede videoları var anlatımlı şekilde.​

LOCALHOST Üzerinden açabilirsin daha sonra portlarını açarak oyuncu sokabilirsin servere bunun youtubede videoları var anlatımlı şekilde.​
Evet onu biliyorum hatta bilgisayarımda localhost dosyası bulunmakta fakat ben servere bir blok koyduğum zaman ve serveri reloadladığım zaman server sofırlanıyor gibi oluyor ve o koyduğum blok gidiyor sebebi nedir acaba, bilgin var mı?

Merhaba bahsettiğiniz firma dışında Server Pro firmasını ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz :)

Evet onu biliyorum hatta bilgisayarımda localhost dosyası bulunmakta fakat ben servere bir blok koyduğum zaman ve serveri reloadladığım zaman server sofırlanıyor gibi oluyor ve o koyduğum blok gidiyor sebebi nedir acaba, bilgin var mı?
Sanırım senden kaynaklanıyor bende sorun yok hatta ben satacagım paketlerin hepsini localhost üzerinden yapıyorum, aternos haricinde kaliteli minecraft server ücretsiz kurma yok.

Server Pro ' yuda deneyebilirsin.​

Merhaba bahsettiğiniz firma dışında Server Pro firmasını ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz :)
Server proyu biliyorum fakat aternos daha iyi dendiği için hiç bulaşmadım?

Sanırım senden kaynaklanıyor bende sorun yok hatta ben satacagım paketlerin hepsini localhost üzerinden yapıyorum, aternos haricinde kaliteli minecraft server ücretsiz kurma yok.

Server Pro ' yuda deneyebilirsin.​
Teşekkürler dosyayı yeniden yapmayı deneyeceğim.

Server proyu biliyorum fakat aternos daha iyi dendiği için hiç bulaşmadım?
Teşekkürler dosyayı yeniden yapmayı deneyeceğim.

Aksine tam dersi bahsettiğim firma Filezilla desteği bile sunuyor. ( Gizli sekmeden üye olursanız sıra beklemezsiniz. )

Aksine tam dersi bahsettiğim firma Filezilla desteği bile sunuyor. ( Gizli sekmeden üye olursanız sıra beklemezsiniz. )
Sen sistemin bugunun bulmuşsun resmen?Teşekkürler deneyeceğim fakat istediğimiz plugini yükleyebiliyoruz değil mi?

* kullanabilirsin. Server pro önermem 10 pl sınırı var ve 2 saatte bir res istiyor.

Sen sistemin bugunun bulmuşsun resmen?Teşekkürler deneyeceğim fakat istediğimiz plugini yükleyebiliyoruz değil mi?
Server pro 10 plugin ile sınırlı kalıyor, o yüzden aternos daha iyi. Localhost dan kurmayı tekrardan dene.​

Server pro 10 plugin ile sınırlı kalıyor, o yüzden aternos daha iyi. Localhost dan kurmayı tekrardan dene.​
Localhost kurarsa açık port açar burda bilgisayarını savunmasız hale getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl