Aternos dışında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahsen para sıkıntın varsa AxiTR firmasını öneririm. 3 lira gibi bir fiyata 1 aylık sunucu alabiliyorsun. ( Pek kaliteli değil. )
Valla zaten bu işi biraz eğlence için yapıyorum işte bi server açarım belk ibir yere gelir gelmezse de nolcak amaaan havasındayım yani :). Zaten Aternos üzerinden arkadaşımla yaptığım bir server var bitmek üzere olan fakat SkyQuary indiremediğim ve kendi pluginlerimi yükleyemediğim için böyle bir konu açmak istedim.

3 değil 7 lira yanlış bilgi vermeyelim.

Bizim zamanımızda 3 lira idi. Demek ki oraya da zam gelmiş...

Valla zaten bu işi biraz eğlence için yapıyorum işte bi server açarım belk ibir yere gelir gelmezse de nolcak amaaan havasındayım yani :). Zaten Aternos üzerinden arkadaşımla yaptığım bir server var bitmek üzere olan fakat SkuQuary indiremediğim için böyle bir konu açmak istedim.

Amacın eğlence ise zaten para ile almanı önermem. Para ile almayacaksan port işini öneririm fakat bilgisayarı kapattığın zaman kapanır.

Amacın eğlence ise zaten para ile almanı önermem. Para ile almayacaksan port işini öneririm fakat bilgisayarı kapattığın zaman kapanır.
Port açmak ciddi anlamda saçmalıktır ipyi alan kişi ağdaki cihazları deler geçer.

Valla zaten bu işi biraz eğlence için yapıyorum işte bi server açarım belk ibir yere gelir gelmezse de nolcak amaaan havasındayım yani :). Zaten Aternos üzerinden arkadaşımla yaptığım bir server var bitmek üzere olan fakat SkyQuary indiremediğim ve kendi pluginlerimi yükleyemediğim için böyle bir konu açmak istedim.
Freemcden açabilirsin ftp+ özel ip yapabiliyorsun.

Hem eğlence hem ilgi.O yüzden de paralı işlere girişmedim.

Port açmak ciddi anlamda saçmalıktır ipyi alan kişi ağdaki cihazları deler geçer.

Freemcden açabilirsin ftp+ özel ip yapabiliyorsun.
Freemc'ye daha bugün kaydoldum fakat pek bakmaya fırsatım olmadı doğru diyorsun güzel br siteye benziyor.

Freemc'ye daha bugün kaydoldum fakat pek bakmaya fırsatım olmadı doğru diyorsun güzel br siteye benziyor.

Evet. Bahsettiğiniz site son zamanlarda çok popüler olmaya başladı. Yakın zamanda Aternos firmasını delip geçicek gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl