BingulHan#4136
Ender#2000
cemicyz#0001
kardeşim adamlardaki lisans sistemi sağlam olduğu için paso çalıyor zaten bi sorun çıkarsada yenisini verip diğerini iptal ediyoryapma atelente yapma hakkında açılan 9999. konu felan herhalde
Ender#2000
bu konu ile alakalı yorumun bumu kanka ?kardeşim adamlardaki lisans sistemi sağlam olduğu için paso çalıyor zaten bi sorun çıkarsada yenisini verip diğerini iptal ediyor
Foruma şikayet ettik saldırcam diye ağladığı fotoğrafları da attık ama forum bir şey yapmadı. Bu konu karalistede takipten çıkıp diğer konulara bakabilirsin. Bu konuyu açma sebebimiz bu şekilde çalıntı bir sunucu ile hem bizden çalıp hem bize küfür ettiğini göstermek.Bana ne kardeşim senin bu sorunundan bana ne? Git şikayet et yönetime yaptın mı onu peki? Hayır yapmadın. Git şikayet et forumda gezilmiyor sizin gibiler yüzünden. Açmayın artık forumda bir tane bile yazarların konusunu görmekte zorlanıyorum. Eğlenceli konular görmekte zorlanıyorum. Lütfen özel sebeplerinizi buraya açmayın vallahi gına geldi. Yeter.
Foruma şikayet ettik saldırcam diye ağladığı fotoğrafları da attık ama forum bir şey yapmadı. Bu konu karalistede takipten çıkıp diğer konulara bakabilirsin. Bu konuyu açma sebebimiz bu şekilde çalıntı bir sunucu ile hem bizden çalıp hem bize küfür ettiğini göstermek.
yoo açacağım bu şekilde insanlar oldukçaForumun bir şey yapmaması benim sorunum mu? Forumda gezemiyorum senin gibiler yüzünden. Açma bu kadar basit forumun adını şikayet & ifşa yapsak tutar. Amacı dışında her şey var bu forumda.
AloneX#1832
Ender#2000
savunan kişi de harita, paket ve oyuncu çalan birisi olunca.Harita çalınmasının ifşalanmasına laf edilmiş, ne kadar ben de bu tür konuları sevmesemde, ortada ücretli satılan birşeyin çalınması durumu var, bu normalmiş gibi davranılamaz.
bazı xdKontrol ettimde bazı menuler ve sistemlerde çalıntıymış :/
Ender#2000
%90 ı diyelim :Dsavunan kişi de harita, paket ve oyuncu çalan birisi olunca.
bazı xd
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!