Çözüldü AtalenteMC Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kankam ikinizin görev yaptığı sunucuda bir yerlerden çalıyor haberin olsun da moderatör olmana rağmen farketmediysen bildireyim dedim.

BetaCraft sunucu giriş motdsine 2 kere tıkla yazdıktan 1 gün sonra Coleries'in de yazması... BetaCraft lobisine hareketli ast koyduktan sonra Coleries'inde koyması.

Bana ne kardeşim senin bu sorunundan bana ne? Git şikayet et yönetime yaptın mı onu peki? Hayır yapmadın. Git şikayet et forumda gezilmiyor sizin gibiler yüzünden. Açmayın artık forumda bir tane bile yazarların konusunu görmekte zorlanıyorum. Eğlenceli konular görmekte zorlanıyorum. Lütfen özel sebeplerinizi buraya açmayın vallahi gına geldi. Yeter.

Hangi hosting buna vds verir diyorsunuzda hangi oyuncu çalıntı sunucuda oyun oynar :D özgünlük ve ilkleri yapmak önemli

yapma atelente yapma hakkında açılan 9999. konu felan herhalde

yapma atelente yapma hakkında açılan 9999. konu felan herhalde
kardeşim adamlardaki lisans sistemi sağlam olduğu için paso çalıyor zaten bi sorun çıkarsada yenisini verip diğerini iptal ediyor

Son düzenleme:
Bana ne kardeşim senin bu sorunundan bana ne? Git şikayet et yönetime yaptın mı onu peki? Hayır yapmadın. Git şikayet et forumda gezilmiyor sizin gibiler yüzünden. Açmayın artık forumda bir tane bile yazarların konusunu görmekte zorlanıyorum. Eğlenceli konular görmekte zorlanıyorum. Lütfen özel sebeplerinizi buraya açmayın vallahi gına geldi. Yeter.
Foruma şikayet ettik saldırcam diye ağladığı fotoğrafları da attık ama forum bir şey yapmadı. Bu konu karalistede takipten çıkıp diğer konulara bakabilirsin. Bu konuyu açma sebebimiz bu şekilde çalıntı bir sunucu ile hem bizden çalıp hem bize küfür ettiğini göstermek.

Foruma şikayet ettik saldırcam diye ağladığı fotoğrafları da attık ama forum bir şey yapmadı. Bu konu karalistede takipten çıkıp diğer konulara bakabilirsin. Bu konuyu açma sebebimiz bu şekilde çalıntı bir sunucu ile hem bizden çalıp hem bize küfür ettiğini göstermek.

Forumun bir şey yapmaması benim sorunum mu? Forumda gezemiyorum senin gibiler yüzünden. Açma bu kadar basit forumun adını şikayet & ifşa yapsak tutar. Amacı dışında her şey var bu forumda.

Forumun bir şey yapmaması benim sorunum mu? Forumda gezemiyorum senin gibiler yüzünden. Açma bu kadar basit forumun adını şikayet & ifşa yapsak tutar. Amacı dışında her şey var bu forumda.
yoo açacağım bu şekilde insanlar oldukça

Harita çalınmasının ifşalanmasına laf edilmiş, ne kadar ben de bu tür konuları sevmesemde, ortada ücretli satılan birşeyin çalınması durumu var, bu normalmiş gibi davranılamaz.

Kontrol ettimde bazı menuler ve sistemlerde çalıntıymış :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl