Çözüldü AtalenteMC Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yo hayır yaptıranlar var müşterilerim de var ancak mesele önlem alma konusu sen istediğin kadar harita yaptır satın al oyuncu kazanmak için alıyorsun çalınmasını önlemek istiyorsan o haritayı kullanmayacaksın veya premium sunucu açacaksın bir çok premium eklenti mevcut ama yani çalma konusunu geçelim artık alma diyelim daha doğru olur.
Minecraft TR'de kaç tane premium sunucu tanıyorsun?

Arkadaşlar takımları batırmak yetmedi artık sunucularımı batırıyorsunuz cidden bravo.

Yo hayır yaptıranlar var müşterilerim de var ancak mesele önlem alma konusu sen istediğin kadar harita yaptır satın al oyuncu kazanmak için alıyorsun çalınmasını önlemek istiyorsan o haritayı kullanmayacaksın veya premium sunucu açacaksın bir çok premium eklenti mevcut ama yani çalma konusunu geçelim artık alma diyelim daha doğru olur.
yeter artık dostum biz çalınmasına laf etmiyoruz çalıp üstüne küfür edip yine başka şeyleri çalmasına ediyoruz

neden yaptırdığımız ve üzerinde insanların emekleri olduğu haritayı kullanmayalım ki? bunları çalanları bunu düşünüp yaptıkları şey için utanmaları gerekirken ben neden çekineceğim? o çekinsin.

Minecraft TR'de kaç tane prem
yeter artık dostum biz çalınmasına laf etmiyoruz çalıp üstüne küfür edip yine başka şeyleri çalmasına ediyoruz

ium sunucu tanıyorsun?

Kitleye göre haraket etme discord kanalların da ki o emojiler de çalıntı o halde çünkü başka yerden alıyorsun kendin özgün bir şekilde emoji oluşturuyor musun?

Haritanın çalınmasını istemiyorsan tüm önlemini al eğer bilmiyorsan bana sor ben yardımcı olayım sana.

"Çalma" kelimesini herşey de kullanmayın lütfen sanarsınız cebiniz den para çalıp harcamışlar.

Java ile ilgili değil ki araştırmakla ilgili bir sürü kaliteli sağlam koruma eklentileri var bak şimdi oyuncularından biri bug buldu varsayalım ve onu kötü amaçlı kullandı sunucunu paramparça oldu sorumlusu o adam mı diyeceksin hayır suçun çoğu sendedir çünkü plugin paketini tamamen sağlam yapamamışsın önlem almamışsın.

Şuan ki dünyadan örnek vereyim koronovirüs kapmışsın diyorsun ki koronovirüs senin yüzünden yo hayır önlem almamışsın maskeni takmamışsın temiz değilsin umarım anlatmışımdır dediğimi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim kendimce bir şeyleri savunuyorum ama dinleyen yok malesef iki tarafı'da savunmuyorum "çalınma" mevzusunun saçma olduğunu savunuyorum.
Bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım paket konusunda sağolsun @beeboy07 gibi kaliteli iş yapan adamlar var.
Reklam yapmak artık çağ dışı kalan bir şey [ chat için diyorum]
Chat de reklam yaparak gelişmek ne kadar etik bir şey Can ?
Biz sana bunu anlatmaya çalışıyoruz sen bize chat eklentisi kullan reklamlarını önle diyorsun hala, tekrar tekrar yazdıklarıma bakmanı tavsiye ediyorum

Şu discord kanallarınız da ki emojiler çalıntı dimi çünkü başka yerden almışsınız?

Yani bu kelime kadar saçma çalınma mevzusu.
Konuyu anlamamak için sanırım ters okuyorsun.
Sen bana örnekler ile anlatıyorsun bende sana örnekler ile anlatayım kafalarımız uyuşsun ne dersin ? uygundur

+100 çeken bir sunucun var can, paranı kazanıyorsun, masraflarını karşılıyorsun. Biri geliyor ve sunucu kopyalıyor üstünden prim kasıyor.
Senin tepkin küfür etmek, ifşalamak, veya bu tarz bir konu açmak olurdu yine.
Kendi gözünden okurmusun artık şu yorumları ?

Umarım anlarsın artık, şuan anlamamak için ters okuyorsun veya kankan gibi olmak istiyorsun.

-
neden yaptırdığımız ve üzerinde insanların emekleri olduğu haritayı kullanmayalım ki? bunları çalanları bunu düşünüp yaptıkları şey için utanmaları gerekirken ben neden çekineceğim? o çekinsin.
Benim dediğimi halen anlamıyorsunuz discord kanalınız da ki emojileri siz mi oluşturdunuz?
Size mi aitler hayır public paylaşılan bir siteden aldınız peki onlara da "çalıntı" diyelim?

Harita konusuna gelirsek haritayı görmek için zaten indiriyorlar bilgisayarlarına çalmış değil almış oluyorlar.

önemli olan önlem almak değil "ufaklık" adı altında nitelendirdiğimiz ancak bir türlü eli kolu rahat durmayan Atelente.
harita çalmak basit ama bunu çalıyorsan ücretsiz veya ücretli paylaşıyorsan bu korumayı tam yapamamandan kaynaklı değil kişinin karaktersizliğidir. sende bu şahısı koruduğuna göre onun yandaşçısı olduğunu düşünüyorum.
Benim dediğim ne senin dediğin ne ben "paylaşıp & satmaktan" bahsetmiyorum kullanmaktan bahsediyorum.

-

Benim dediğimi halen anlamıyorsunuz discord kanalınız da ki emojileri siz mi oluşturdunuz?
Size mi aitler hayır public paylaşılan bir siteden aldınız peki onlara da "çalıntı" diyelim?

Harita konusuna gelirsek haritayı görmek için zaten indiriyorlar bilgisayarlarına çalmış değil almış oluyorlar.
görmek için alıp sunucusuna koyuyor tarafsız can :-) public dediğin şeylerden kastın nedir? discord sunucusunun aşırı benzemesi sanırım normal bir şey sana göre xd

Bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım paket konusunda sağolsun @beeboy07 gibi kaliteli iş yapan adamlar var.
Reklam yapmak artık çağ dışı kalan bir şey [ chat için diyorum]
Chat de reklam yaparak gelişmek ne kadar etik bir şey Can ?
Biz sana bunu anlatmaya çalışıyoruz sen bize chat eklentisi kullan reklamlarını önle diyorsun hala, tekrar tekrar yazdıklarıma bakmanı tavsiye ediyorum

Konuyu anlamamak için sanırım ters okuyorsun.
Sen bana örnekler ile anlatıyorsun bende sana örnekler ile anlatayım kafalarımız uyuşsun ne dersin ? uygundur

+100 çeken bir sunucun var can, paranı kazanıyorsun, masraflarını karşılıyorsun. Biri geliyor ve sunucu kopyalıyor üstünden prim kasıyor.
Senin tepkin küfür etmek, ifşalamak, veya bu tarz bir konu açmak olurdu yine.
Kendi gözünden okurmusun artık şu yorumları ?

Umarım anlarsın artık, şuan anlamamak için ters okuyorsun veya kankan gibi olmak istiyorsun.
Her şeye "çalıntı" "çaldı" gibi kelimeler söyleyenlere doğru yolu göstermeye çalışıyorum.

görmek için alıp sunucusuna koyuyor tarafsız can :-) public dediğin şeylerden kastın nedir? discord sunucusunun aşırı benzemesi sanırım normal bir şey sana göre xd
Ben örnek verdim sana emoji konusunda emojiyi yapan sen değilsin değil mi o da çalıntı o halde iki taraf'da o emojileri çalmış her şeye "çaldın "çaldı" kelimeleri söylemeyin gerçekten küfür meselesi beni ilgilendirmiyor buraya "çaldı" demeniz için yazıyorum.

Her şeye "çalıntı" "çaldı" gibi kelimeler söyleyenlere doğru yolu göstermeye çalışıyorum.
sen sadece olayları uzatıp mesaj kasıyorsun boşuna 5 sayfa mesaj yapıyorsun insanlar bu AtalenteMC sahibi dediğimiz arkadaşın yaptığı şeyleri göreceğine senin mesajlarını görüyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben örnek verdim sana emoji konusunda emojiyi yapan sen değilsin değil mi o da çalıntı o halde iki taraf'da o emojileri çalmış her şeye "çaldın "çaldı" kelimeleri söylemeyin gerçekten küfür meselesi beni ilgilendirmiyor buraya "çaldı" demeniz için yazıyorum.
emojiye dair herhangi bir şey söylemedik konuyu iyi okuduktan sonra mesaj atarsan sevinirim. her şeyi çaldığını kast etmiyoruz iyi okumalısın konuyu .s

@CAN147 burada reklam koruma map koruma falan diyorsun sunucu sahipleri önlem alsın diyorsun.
Dediğini daha sen düşünmeden yorum yapıyorsun.
Biz birileri için durmadan efor mu harcayacağız?

Söyle düşün zamanında seninde sunucun vardı ve adım kadar eminim ki bu reklam olaylarına çalınma olaylarına sende tepki gösterdin.
Şimdi burada gereksiz yere KANITLARı ortada olan konuyu fazla savunmaya yatma.

Kendin ile çelişip duruyorsun. ;)

Moderatör tarafından düzenlendi:
belli ki tek amacın java bildiğini forumlarda göstermek, müşterilerinin olduğunu forumda göstermek ve yorum kasmak başka bir amacın yok bu forumda senin gibiler çok var üstüne bir sunucuyu kopyalamayı savunuyorsun bir sunucu gidip kendine özgü harita yaptırabilir ve başka bir şahıs bunu o yaptıran kişiden izinsiz kullanırsa çalmış demektir ki kendinle çelişiyorsun public bir şeyi çalmamış diyor, haritayı ise çalınması çok normal diyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl