Çözüldü AtalenteMC Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Not: Burası konu dışı rastgele ve mizah bölümü yaptığım yorumlar gayet iyi bir mizah içeriyor ciddiye alanları tebrik ederim.

Can147 arkadaşım adam haritayı ve motd'u çalmış daha neyinden bahsediyorsun acaba? Tek olayda çalma değil zaten
images

Yorumlar kasıldı herkese teşekkürler, şimdi asıl konuya dönelim

uykusu gelmiş sapıtmaya başlamış yavaştan CelalY#4666 adresinden ulaşırsan ki yapar mısın öyle bir şey bilemicem istediğin zaman dilimi içerisinde konusabiliriz

Not: Burası konu dışı rastgele ve mizah bölümü yaptığım yorumlar gayet iyi bir mizah içeriyor ciddiye alanları tebrik ederim.

images
bu yorumundansa bu kadar kişinin sana kanıt atarız sen de böylesin karaktersiz birine karakteri gibi yorum yaptı onlara inanmak daha çekici geliyor şuan mizahdan çok yorum kasmış gibisin orası ayrı konu

Can sağolsun iyi post kastım bir daha birisin savunurken çağır beni biraz daha kasarım...

CAN147 konuyu daha okumadan gelip yok şöyle yok böyle demekten başka bir şey yapmıyorsun çalmadı yok kullanabilir felan ben yaptıysam o haritayı o motd yi ve diğer şeyleri saatler ve diğer deliller konu başında bulunuyor keşke baksan azcık bunları eğer ben yaptıysam ve bu arkadaş gelip kendi sunucusuna koyuyorsa çalıntıdır bu. discord kanallarına kadar çalıyor sen bize emojiden felan bahsediyosun kafan güzel sanırım. onun harici motd yi bile aynı yapan arkadaşa hala çalmıyor çalıntı diyemezsiniz felan diyorsun bir de tarafsızım diyorsun tekrar diyorum kafan güzel ise yardım gerekiyorsa söyleyebilirsin

bu yorumundansa bu kadar kişinin sana kanıt atarız sen de böylesin karaktersiz birine karakteri gibi yorum yaptı onlara inanmak daha çekici geliyor şuan mizahdan çok yorum kasmış gibisin orası ayrı konu
Adsız.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konunuz "Geyik & Muhabbet" bölümünde lütfen ciddiyseniz konunuzu daha iyi bir yere alın
@ilkaycl

CelalY#4666 adresinden ulaşırsan detaylıca konuşabiliriz fare sütünü içip yattı çoktan kuyruk neden hala ayakta orası da ayrı mesele

en-komik-caps-ler_58720_b.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 136671
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konunuz "Geyik & Muhabbet" bölümünde lütfen ciddiyseniz konunuzu daha iyi bir yere alın
@ilkaycl
geyik muhabbet e getiren sensin konunun altına saçma ve değişik iletiler gönderip duruyorsun konuyu uzatıp muhabbete getiriyorsun millete saldırıyorsun sana sormayacağız nereye koyacağımızı. konu ile alakalı bile değilsin gelip mesaj kasıyorsun ve uzatıyorsun konuyu seni uyarıyoruz hani asıl konuya dönelim diye uzatma peşindesin hala.

geyik muhabbet e getiren sensin konunun altına saçma ve değişik iletiler gönderip duruyorsun konuyu uzatıp muhabbete getiriyorsun millete saldırıyorsun sana sormayacağız nereye koyacağımızı.
Ben saldırmıyorum konu Geyik ve Muhabbe kategorisin de konuyu daha iyi yere açmalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl