AstralNW │Normal Skyblock │ Eski Günlerin Hatrına │ Birçok Yenilik 1.8│1.10

Op mu olmalı

• Evet

Oy: 5 33,3%
  • Hayır

Oy: 10 66,7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LORD*HEAVEN

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
44
Minecraft
Flamestic
aGjq25.png

Öncelikle adım Batuhan bu server işlerine 2013 yıllarında başladım ve ilk serverimi denemek için axitr bilişimden açmıştım sonra kendimi geliştirmek amacıyla pluginler editlemeye başladım baktım çok güzel gidiyor devam edeyim dedim ve bi arkadaş bulmuştum oyun üzerinden tanışmıştık ve 3 senedir arkadaştık onla beraber 15 gün önce server açtık ve saldırılardan sebep askıya alındı.

pWj4P0.png

gWnlX5.png

Server Lokasyon: Türkiye
İP ADRESİMİZ : AstralNW.Rabisu.Com
Ram Kullanımı: 2 gb (sunucu tutar ise hemen yükseltilicektir.)
Slot: Sınırsız
Lag Durumu: Hiç yok - arasöz - lütfen tabda internetinize bakın ve öyle lag varmrı yokmu diye konuşunuz -
Server Süresi: Duruma Bağlı Ama 3 ay satın alındı
Map Durumu Yapım Aşamasındadır Ona göre yorum yaparsanız iyi olur.
Kırıktaş kırınca envantere gelip takas itemi düşmektedir bu itemler ile farm malzemeleri alabilir oyunculara satabilirsin.
Oyun başında verilen kasa anahtarını spawnın yanında bulunan kasalarda harcayabilirsiniz.
Rehber alımları için başvuru formu açıyoruz.
Taglarımız göz yormaz niteliktedir.
Diğer sunuculardan ayıran en önemli özelliği op olmaması ve kalitesidir.
Her sunucu opskyblock olduğundan eski oyuncuların çoğunda opskyblockdan zevk almadığına şahitlik ettim ve normal açmaya karar verdim.

VİP SATIŞLARIMIZ İSE İNİNAL MOBİL İLE YAPILMAKTADIR.
15 20 25 40 ARASI FİYATLARIMIZ VARDIR HERŞEYDEN ÖNCE SAYGI OLDUĞUNU UNUTMADAN HERHANGİ VİPİN KÖTÜ DAVRANIŞI BAN A GİRMEMESİ ANLAMINDA BULUNMAZ.
Spawner satışlarımız bulunmakta demir gold elmas zümrüt kaktüs kırıktaş sp gibi satışdadır.
Kırıktaş sp dakikada 64 tane vermektedir.

pWj4P0.png

9dRXQN.png

B4a0A.png

Cac4a.png

UMLUB.png

CAdNd.png

0KHR5.png

ayBR2.png

OLk204.png

SUNUCUMUZ BUGÜN SAAT 5 DE AÇILIYOR SEN YOKSAN 1 KİŞİ EKSİĞİZ BU BOŞLUĞU DOLDURMAN İÇİN SENİDE ASTRALNW YE BEKLİYORUM

Son düzenleme:
Dostum konu duzeni guzel fakat mmotrgaming'in spawnını kullanıyorsun. Başarılar. Puanım : 5/10

Dostum konu duzeni guzel fakat mmotrgaming'in spawnını kullanıyorsun. Başarılar. Puanım : 5/10
Evet evet öyle konumda da dediğim gibi öyle kullanıyorum sadece idarelik teşşekkür ederim yorumun için yapılıyor yeni spawn

İsminiz Batuhan yıldız eski swniz ManulNetwork tu heralde ?

Evet evet öyle konumda da dediğim gibi öyle kullanıyorum sadece idarelik teşşekkür ederim yorumun için yapılıyor yeni spawn

Hayır Bi yanlışınız var
ok karıştırmışım :)[DOUBLEPOST=1497087787,1497087755][/DOUBLEPOST]

Hayır Bi yanlışınız var
ok karıştırmışım :)[DOUBLEPOST=1497087838][/DOUBLEPOST]Ayrıca Belki Hatırlarsın 2 ay önce sohbetimiz olmuştu bn bir skript paylaşmıştım sizde beğenip sunucumda kullanacağım demiştiniz :) kullandınızmı

ok karıştırmışım :)[DOUBLEPOST=1497087787,1497087755][/DOUBLEPOST]
ok karıştırmışım :)[DOUBLEPOST=1497087838][/DOUBLEPOST]Ayrıca Belki Hatırlarsın 2 ay önce sohbetimiz olmuştu bn bir skript paylaşmıştım sizde beğenip sunucumda kullanacağım demiştiniz :) kullandınızmı
Bu sunucumda kullanmadım fakat bi skriptlik daha işim var :) bi konuşalım

5 de açılacakta biz 5 de hangi ip ye giricez ip yok ortalıkda

SW iyi gozukuyo Mutlaka gelicem Rehberligim iyidir rehberlig konusunda kimse ye soz verme olur mu? 5 te ucup geliyorum[DOUBLEPOST=1497098480,1497097462][/DOUBLEPOST]Dedigim gibi sw ye gelicem ismim (hapyk) beni rehber yaparmisin kurucu iyiimdir

IP'yi verseydin güzel olurdu.Güzele benziyor,oynayacağım.

KnnAlbyrk sunucuda team olurmuyuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl