LORD*HEAVEN
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 44
- Minecraft
- Flamestic
Öncelikle adım Batuhan bu server işlerine 2013 yıllarında başladım ve ilk serverimi denemek için axitr bilişimden açmıştım sonra kendimi geliştirmek amacıyla pluginler editlemeye başladım baktım çok güzel gidiyor devam edeyim dedim ve bi arkadaş bulmuştum oyun üzerinden tanışmıştık ve 3 senedir arkadaştık onla beraber 15 gün önce server açtık ve saldırılardan sebep askıya alındı.
Server Lokasyon: Türkiye
İP ADRESİMİZ : AstralNW.Rabisu.Com
Ram Kullanımı: 2 gb (sunucu tutar ise hemen yükseltilicektir.)
Slot: Sınırsız
Lag Durumu: Hiç yok - arasöz - lütfen tabda internetinize bakın ve öyle lag varmrı yokmu diye konuşunuz -
Server Süresi: Duruma Bağlı Ama 3 ay satın alındı
Map Durumu Yapım Aşamasındadır Ona göre yorum yaparsanız iyi olur.
Kırıktaş kırınca envantere gelip takas itemi düşmektedir bu itemler ile farm malzemeleri alabilir oyunculara satabilirsin.
Oyun başında verilen kasa anahtarını spawnın yanında bulunan kasalarda harcayabilirsiniz.
Rehber alımları için başvuru formu açıyoruz.
Taglarımız göz yormaz niteliktedir.
Diğer sunuculardan ayıran en önemli özelliği op olmaması ve kalitesidir.
Her sunucu opskyblock olduğundan eski oyuncuların çoğunda opskyblockdan zevk almadığına şahitlik ettim ve normal açmaya karar verdim.
VİP SATIŞLARIMIZ İSE İNİNAL MOBİL İLE YAPILMAKTADIR.
15 20 25 40 ARASI FİYATLARIMIZ VARDIR HERŞEYDEN ÖNCE SAYGI OLDUĞUNU UNUTMADAN HERHANGİ VİPİN KÖTÜ DAVRANIŞI BAN A GİRMEMESİ ANLAMINDA BULUNMAZ.
Spawner satışlarımız bulunmakta demir gold elmas zümrüt kaktüs kırıktaş sp gibi satışdadır.
Kırıktaş sp dakikada 64 tane vermektedir.
SUNUCUMUZ BUGÜN SAAT 5 DE AÇILIYOR SEN YOKSAN 1 KİŞİ EKSİĞİZ BU BOŞLUĞU DOLDURMAN İÇİN SENİDE ASTRALNW YE BEKLİYORUM
Son düzenleme: