Merhabalar Mc-TR Üyeleri Sunucumuz yeni olarak açılacak bomba gibi patlayacak bir sunucudur! fakat bu sunucuya (CİDDİ) bir şekilde yetkililer aramaktayız. yetkili olmak isteyenler aşşağıdaki başvuru formunu doldurursa seviniriz.
ŞARTLAR -> Discord Zorunludur!
Başvuru Formu:
Başvuru İçin:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Formu doldurduktan sonra lütfen forumdan "Başvurdum." yazınız.
Sunucuyu alacağımız Tarih: En kısa sürede fakat belli değil.
Sizin hayaliniz bizim başarımızdır. :)
Technical#9406
Hemenmi alıyon :D
ok gönderdim baksana :D knk .Sen istek gönder konuşucaz. hemen alıyorum dedimmi. ? :pardon::;p:'D
Adınız neydi acaba " Discordda " ?Discorddan istek gönderilmiştir.
Nasıl alım yaptığım sizi ilgilendirmez mctr yetkililerini ilgilendirir sana kısıtlı gelmiş başkasına fazla geliyor devam ediceksen konumdan çık rica ediyorum.Bu kadar kısıtlı bilgiyle yetkili alımı yapmak doğru değil bence. Herkesin profesyonellik alanı farklı olur. Böyle körü körüne alım yapiyorsun.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:D ? PekiNasıl alım yaptığım sizi ilgilendirmez mctr yetkililerini ilgilendirir sana kısıtlı gelmiş başkasına fazla geliyor devam ediceksen konumdan çık rica ediyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!