Bulundu Asterisca » Skyblock Sunucu Yetkili Alım Konusu 》New!《

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.635
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başvurdum

Merhabalar Mc-TR Üyeleri Sunucumuz yeni olarak açılacak bomba gibi patlayacak bir sunucudur! fakat bu sunucuya (CİDDİ) bir şekilde yetkililer aramaktayız. yetkili olmak isteyenler aşşağıdaki başvuru formunu doldurursa seviniriz.

ŞARTLAR -> Discord Zorunludur!

Başvuru Formu:

Başvuru İçin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Formu doldurduktan sonra lütfen forumdan "Başvurdum." yazınız.

Sunucuyu alacağımız Tarih: En kısa sürede fakat belli değil.

Sizin hayaliniz bizim başarımızdır. :)

iyi bir yetkili olacağıma söz veriyorum
_________________________[DOUBLEPOST=1523527727,1523527675][/DOUBLEPOST]Başvurdum " MeyveliTuz " benim[DOUBLEPOST=1523528012][/DOUBLEPOST]Başvurdum !

Merhabalar Mc-TR Üyeleri Sunucumuz yeni olarak açılacak bomba gibi patlayacak bir sunucudur! fakat bu sunucuya (CİDDİ) bir şekilde yetkililer aramaktayız. yetkili olmak isteyenler aşşağıdaki başvuru formunu doldurursa seviniriz.

ŞARTLAR -> Discord Zorunludur!

Başvuru Formu:

Başvuru İçin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Formu doldurduktan sonra lütfen forumdan "Başvurdum." yazınız.

Sunucuyu alacağımız Tarih: En kısa sürede fakat belli değil.

Sizin hayaliniz bizim başarımızdır. :)

iyi bir yetkili olacağıma söz veriyorum
_________________________[DOUBLEPOST=1523527727,1523527675][/DOUBLEPOST]Başvurdum " MeyveliTuz " benim[DOUBLEPOST=1523528012][/DOUBLEPOST]Başvurdum !

Discorddan istek gönderilmiştir.

@Technical kankamıydık biz :D Beni alırmısın ?

Bu kadar kısıtlı bilgiyle yetkili alımı yapmak doğru değil bence. Herkesin profesyonellik alanı farklı olur. Böyle körü körüne alım yapiyorsun.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar kısıtlı bilgiyle yetkili alımı yapmak doğru değil bence. Herkesin profesyonellik alanı farklı olur. Böyle körü körüne alım yapiyorsun.

Nasıl alım yaptığım sizi ilgilendirmez mctr yetkililerini ilgilendirir sana kısıtlı gelmiş başkasına fazla geliyor devam ediceksen konumdan çık rica ediyorum.

Nasıl alım yaptığım sizi ilgilendirmez mctr yetkililerini ilgilendirir sana kısıtlı gelmiş başkasına fazla geliyor devam ediceksen konumdan çık rica ediyorum.
:D ? Peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl