- Elmaslar
- 2.019
- Minecraft
- TheGaMeLiFe_HD
Discord:
BloodyX#4069
burda önemli olan kalite güven degil kaliteli bir hostu mu secersin yoksa dandik bi sunucuyumu secersin ? sence tabikide kalitleliyi degil mi peki adam güvenmese sponsor olmaz reklamını vermez degil mi ? Yer sağlayıcı belgesi başvuru yapılcaktır. diye de söylemiş adam bunu koymadı diye güvensiz mi olur hayir ha sizin gözünüzde güvensiz ise yorum ve alış veriş yapmayın derim.Kötülemekle değil dostum nitrado kazık olabilir pahali kalitedir bunu herkez bilir aldığın ayakabıyı 15 tlye alirsan iki üç güne yirtilir veya birşey olur. ama 50 60 tlye aldigin ayakabiyi 1 sene giyersin bu ayrı bir konu benim bahsettigim güven. sen şimdi yeni bir mağaza açılmış mahallenin başında hiç tanimadigin insanlar orada ayakabı 10 tl den başliyor 10 tl verip alir msin? yoksa şüphelenir gidip diğer tanidgini magazadan 50 tlye aldıgın ayakabıyı mi alirsin? 10 tl verip verip verip aldigin makina dan ben birşey beklemem benim düşüncem böyle. yinede kendin bilirsin kötüleme gibi amacim yok. sadece yeni hostingler. pek gözümde iyi değiller.