Asro.com.tr | Ön Ödemeli & Minecraft Sunucu Hizmetleri

Kötülemekle değil dostum nitrado kazık olabilir pahali kalitedir bunu herkez bilir aldığın ayakabıyı 15 tlye alirsan iki üç güne yirtilir veya birşey olur. ama 50 60 tlye aldigin ayakabiyi 1 sene giyersin bu ayrı bir konu benim bahsettigim güven. sen şimdi yeni bir mağaza açılmış mahallenin başında hiç tanimadigin insanlar orada ayakabı 10 tl den başliyor 10 tl verip alir msin? yoksa şüphelenir gidip diğer tanidgini magazadan 50 tlye aldıgın ayakabıyı mi alirsin? 10 tl verip verip verip aldigin makina dan ben birşey beklemem benim düşüncem böyle. yinede kendin bilirsin kötüleme gibi amacim yok. sadece yeni hostingler. pek gözümde iyi değiller.
burda önemli olan kalite güven degil kaliteli bir hostu mu secersin yoksa dandik bi sunucuyumu secersin ? sence tabikide kalitleliyi degil mi peki adam güvenmese sponsor olmaz reklamını vermez degil mi ? Yer sağlayıcı belgesi başvuru yapılcaktır. diye de söylemiş adam bunu koymadı diye güvensiz mi olur hayir ha sizin gözünüzde güvensiz ise yorum ve alış veriş yapmayın derim.

Kötülemekle değil dostum nitrado kazık olabilir pahali kalitedir bunu herkez bilir aldığın ayakabıyı 15 tlye alirsan iki üç güne yirtilir veya birşey olur. ama 50 60 tlye aldigin ayakabiyi 1 sene giyersin bu ayrı bir konu benim bahsettigim güven. sen şimdi yeni bir mağaza açılmış mahallenin başında hiç tanimadigin insanlar orada ayakabı 10 tl den başliyor 10 tl verip alir msin? yoksa şüphelenir gidip diğer tanidgini magazadan 50 tlye aldıgın ayakabıyı mi alirsin? 10 tl verip verip verip aldigin makina dan ben birşey beklemem benim düşüncem böyle. yinede kendin bilirsin kötüleme gibi amacim yok. sadece yeni hostingler. pek gözümde iyi değiller.
Bu kardeşimize güvenceniz olsun, kullandığı sunucuları bizzat kendim gördüm. İşi benden daha iyi çözmüş ve işini güzel yapıyor, herkesi denemek lazım öyle değil mi ? Bu arkadaş kendini geliştirdiğinde daha güçlü sunucu alıp VDS işinede girişir, imkansız diye bir şey yok. Güvencen yoksa da sana kalmış bir şey, kazık yemeye devam edebilirsin.

Tek örnek olarak Linux kullanıyor, yükü baya dengeli tutuyor ;)

Bu kardeşimize güvenceniz olsun, kullandığı sunucuları bizzat kendim gördüm. İşi benden daha iyi çözmüş ve işini güzel yapıyor, herkesi denemek lazım öyle değil mi ? Bu arkadaş kendini geliştirdiğinde daha güçlü sunucu alıp VDS işinede girişir, imkansız diye bir şey yok. Güvencen yoksa da sana kalmış bir şey, kazık yemeye devam edebilirsin.

Tek örnek olarak Linux kullanıyor, yükü baya dengeli tutuyor ;)
Şahsen Dedigim gibi dostum güven konusu bu ben nitrado danda pek memnun değilim şahsen en iyi tercih yabanci hostinglerdir. bence fransa lokasyonlu miss gibi. ama işte dedigim gibi düşünce farklidir. dolar uçuşa geçti o ayrı bi konu ama benim fikrim öyle işte :)

Ücretsiz alan adı olarak Play.*.tk mı veriyorsunuz?
Haklısınız siz de.

Unutmayın ki sponsorluk için herhangi bir şart koşul aramıyoruz. Sitemize bağış yapan herkes sponsorumuz olabilir. Sponsor olan sunucu & firma vs herhangi bir firma hakkında garanti vermiyoruz, arkasında durmuyoruz, sorumluluk kabul etmiyoruz. Ancak firma dolandırıcı olduğu tespit edilirse konusu kaldırılır

İyi Yerlere İmza Atmanız Şerefiyle Ancak Fiyatlarınız Çok Ucuz Bu Bazılarına Göre İyi Ama İleride Kötü Şeylere Sebep Açacak Bir Durum Önüne Gelen Herkes Bilip Bilmeyen Server Açacak Ve TÜRKİYE Deki Server Kalitesi Bir Kez Daha Altlarda Olacak Sanal Hayatımda Sonuna Kadar TÜRK Firmalarını Destekledim En Kısa Sürede Kendime Ait Bir Sunucu Açacagım Ve Bu MC Olmayacak İlerde Oyun Açınızı Biraz Geliştirirseniz Sevinirim Sadece Buna Ben Sevinmem Hem Siz Her Oyundan Para Kazanmaya Başlarsınız Hem Biz Bir TÜRK İle İş Yapma Gururunu Tekrardan Yaşarız Hemde Ucuz Bir Şekilde :) Panele Gelirsek Sitenize Girmedim Ve Müsait Oldugum Zaman Girecegim Resimlerde Gördügüm Kadarıyla İngilizce Bölümler Var Hemde Çogunlukla Full 100% Bir Türkçe Dil Destegi Getirirseniz Mükemmel Olur Başarılarınızın Devamı Dileğiyle Sonuna Kadar Arkanızdayız. :koş:

Güzel Bir Hosting En Sevdigim Sınırsız Slot Bulunduğu Ve GB Ucuz :)

Aşırı Güzel Bir Hosting Herkeze Tavsiye Ederim.Fiyatlar ucuz Slotlar Sınırsız Oh Çok Güzel

Sunucuyu Kiraladığımda IP nasil oluyor? Play.xxcraft.com lumu yoksa sayısalmı?

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl