Askyblock WorldBorder sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xKatliyam

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
37
Minecraft
HzFalen

Discord:

! Falen#0788

Arkadaşlar sunucumda büyük bir sorun var şimdi şöyle askyblock dünyasına bi sınır var ve oyuncular ada oluşturunca sınırın dışında oluşuyor
bu yüzden ölüyorlar ben bunu hazır bir paketten aldım sanırsam sorun multiverseden kaynaklı çünkü aynı şey spawn dada var nası çözeceğim bilmiyorum lütfen yardım edin

alın config

Kod:
  ASkyBlock:
    ==: MVWorld
    hidden: 'false'
    alias: ASkyBlock
    color: WHITE
    style: NORMAL
    pvp: 'true'
    scale: '1.0'
    respawnWorld: ''
    allowWeather: 'false'
    difficulty: EASY
    spawning:
      ==: MVSpawnSettings
      animals:
        ==: MVSpawnSubSettings
        spawn: 'true'
        spawnrate: '-1'
        exceptions: []
      monsters:
        ==: MVSpawnSubSettings
        spawn: 'true'
        spawnrate: '-1'
        exceptions: []
    entryfee:
      ==: MVEntryFee
      amount: '0.0'
      currency: '-1'
    hunger: 'true'
    autoHeal: 'true'
    adjustSpawn: 'true'
    portalForm: ALL
    gameMode: SURVIVAL
    keepSpawnInMemory: 'true'
    spawnLocation:
      ==: MVSpawnLocation
      x: 0.0
      y: 118.0
      z: 0.0
      pitch: 0.0
      yaw: 0.0
    autoLoad: 'true'
    bedRespawn: 'true'
    worldBlacklist: []
    environment: NORMAL
    seed: '5154141881263242564'
    generator: 'null'
    playerLimit: '-1'
    allowFlight: 'true'

bu arada island border den kaynaklanıyor diye düşündüm island borderi sildim gene aynı ve oyun içinkeyden isborder toggle falan yapmıştım olmamıştı

Muhtemelen WorldBorder. Emin olmak için /worldborder set komutuyla kontrol edebilirsin.

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın
Muhtemelen WorldBorder. Emin olmak için /worldborder set komutuyla kontrol edebilirsin.
evet world border varmış ama nasıl kaldıracağım :( komtuları araştırdım falan pek anlamadım veya worldborderi ben plugin olarak yüklemedim yani bi pluginle birlikte gelmiş nasıl kaldırabilirim ?

Not: ne zaman dünya oluştursam otomatik ondada border oluyor

Son düzenleme:
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın

evet world border varmış ama nasıl kaldıracağım :( komtuları araştırdım falan pek anlamadım veya worldborderi ben plugin olarak yüklemedim yani bi pluginle birlikte gelmiş nasıl kaldırabilirim ?

Not: ne zaman dünya oluştursam otomatik ondada border oluyor
Bildiğim kadarıyla bu Minecraft'ın veya Spigot'un kendi özelliği, yani bir eklentiyle beraber gelmiyor. İnternette WorldBorder'ı nasıl kullanacağın hakkında pek çok yazı bulunuyor fakat nasıl kaldırabileceğin hakkında neredeyse hiç yazı yok.

/worldborder center 0 0
/worldborder set 60000000

Yabancı bir forumda yazdığına göre bu komutlarla WorldBorder'ı default ayarlarına döndürebilirsin.

Bildiğim kadarıyla bu Minecraft'ın veya Spigot'un kendi özelliği, yani bir eklentiyle beraber gelmiyor. İnternette WorldBorder'ı nasıl kullanacağın hakkında pek çok yazı bulunuyor fakat nasıl kaldırabileceğin hakkında neredeyse hiç yazı yok.

/worldborder center 0 0

Yabancı bir forumda yazdığına göre bu komutlarla WorldBorder'ı default ayarlarına döndürebilirsin.
e tamamda nasıl kaldıracağım mesela sınırın dışında adalarda oyuncular adaya gidince ölüyorlar önceki sunucularımda bu olmamıştı nasıl yapacağım nasıl yok edeceğim

c

/worldborder center 0 0

cevap vermeni bekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl