Teşekkürler, bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır. İyi günler.
-/İs go yazınca fly verilen skript yazılabilir ayrıca spawna warp'lara giderkende bir daha fly yazıp kapatabilir skriptden anlamam ama öneri olsun.
Merhabalar. Bugünkü skript isteğim askyblock ile alakalı olacak. İstediğim skripti anlatmak gerekirse; askyblock adasında olduğu müddetçe oyuncu fly modunda olacak ve farklı dünyaya gidince uçamayacak. Yardım edeceklere şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
on command "/is":
set player's fly mode to true
command /adafly:
trigger:
if player is in "ASkyBlock":
execute console command "fly %player%"
else:
send "&aSkyBlock &c&l➥ &eBu komutu sadece &cadalar'da &ekullanabilirsin!"
Skriptler ile birçok yol denedim ancak oyuncular her türlü bug buluyor.
Sana tavsiyem,kullanman. Ayarlarından world ve world_nether`i devre dışı bıraktıktan sonra diğer dünyalarda kullanılabiliyor sadece.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu pluginden sonra, adasına gitttiği anda fly modunun açılması için aşağıdaki kodu kullanınız.
Kod:on command "/is": set player's fly mode to true
Benim istediğim şeyi anlayamadınız galiba, tekrarlıyorum. /is yazınca yani askyblock adasına gidince fly modu otomatik açılacak. world dünyasına gittiğinde ise kapanacak. Teşekkürler yardımlarınız için.Kod:command /adafly: trigger: if player is in "ASkyBlock": execute console command "fly %player%" else: send "&aSkyBlock &c&l➥ &eBu komutu sadece &cadalar'da &ekullanabilirsin!"
kendi sunucumda bizzat kullandım bir bug yok.
Benim istediğim şeyi anlayamadınız galiba, tekrarlıyorum. /is yazınca yani askyblock adasına gidince fly modu otomatik açılacak. world dünyasına gittiğinde ise kapanacak. Teşekkürler yardımlarınız için.
Kaydettim. Bir gün işime yarayabilir. Teşekkürler.Kod:on command "/spawn": set player's fly mode to false
yaparsanız da spawnda uçamazlar ;)
Benim istediğim şeyi anlayamadınız galiba, tekrarlıyorum. /is yazınca yani askyblock adasına gidince fly modu otomatik açılacak. world dünyasına gittiğinde ise kapanacak. Teşekkürler yardımlarınız için.
on world change:
if player's world is not "ASkyBlock":
set player's flight mode to false
send "&8[&fSunucu&8] &cFly modu de-aktif edildi!" to player
else:
set player's flight mode to true
send "&8[&fSunucu&8] &aFly modu aktif edildi!" to player
Kod:command /adafly: trigger: if player is in "ASkyBlock": execute console command "fly %player%" else: send "&aSkyBlock &c&l➥ &eBu komutu sadece &cadalar'da &ekullanabilirsin!"
kendi sunucumda bizzat kullandım bir bug yok.
Kod:on world change: if player's world is not "ASkyBlock": set player's flight mode to false send "&8[&fSunucu&8] &cFly modu de-aktif edildi!" to player else: set player's flight mode to true send "&8[&fSunucu&8] &aFly modu aktif edildi!" to player
Bunu kullanabilirsiniz. @Fumbrr
Bir kurucu veya yetkili sizi spawn`a çekti diyelim, fly hâla açık kalır. Eğer aşağı düşünce otomatik olarak spawna ışınlanıyorsa düşer ve hâla fly açık kalır.
Herkese çok teşekkürler, özellikle sana.Kod:on world change: if player's world is not "ASkyBlock": set player's flight mode to false send "&8[&fSunucu&8] &cFly modu de-aktif edildi!" to player else: set player's flight mode to true send "&8[&fSunucu&8] &aFly modu aktif edildi!" to player
Bunu kullanabilirsiniz. @Fumbrr
Bir kurucu veya yetkili sizi spawn`a çekti diyelim, fly hâla açık kalır. Eğer aşağı düşünce otomatik olarak spawna ışınlanıyorsa düşer ve hâla fly açık kalır.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!