Bulundu ASkyblock Uçuş Skripti İsteği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fumbrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.018
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fumbrr

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Merhabalar. Bugünkü skript isteğim askyblock ile alakalı olacak. İstediğim skripti anlatmak gerekirse; askyblock adasında olduğu müddetçe oyuncu fly modunda olacak ve farklı dünyaya gidince uçamayacak. Yardım edeceklere şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

-/İs go yazınca fly verilen skript yazılabilir ayrıca spawna warp'lara giderkende bir daha fly yazıp kapatabilir skriptden anlamam ama öneri olsun.​

-/İs go yazınca fly verilen skript yazılabilir ayrıca spawna warp'lara giderkende bir daha fly yazıp kapatabilir skriptden anlamam ama öneri olsun.​
Teşekkürler, bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır. İyi günler.

Merhabalar. Bugünkü skript isteğim askyblock ile alakalı olacak. İstediğim skripti anlatmak gerekirse; askyblock adasında olduğu müddetçe oyuncu fly modunda olacak ve farklı dünyaya gidince uçamayacak. Yardım edeceklere şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Skriptler ile birçok yol denedim ancak oyuncular her türlü bug buluyor.

Sana tavsiyem,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanman. Ayarlarından world ve world_nether`i devre dışı bıraktıktan sonra diğer dünyalarda kullanılabiliyor sadece.

Bu pluginden sonra, adasına gitttiği anda fly modunun açılması için aşağıdaki kodu kullanınız.

Kod:
on command "/is":
    set player's fly mode to true

Kod:
command /adafly:
    trigger:
        if player is in "ASkyBlock":
            execute console command "fly %player%"
        else:
            send "&aSkyBlock &c&l➥ &eBu komutu sadece &cadalar'da &ekullanabilirsin!"

Skriptler ile birçok yol denedim ancak oyuncular her türlü bug buluyor.

Sana tavsiyem,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanman. Ayarlarından world ve world_nether`i devre dışı bıraktıktan sonra diğer dünyalarda kullanılabiliyor sadece.

Bu pluginden sonra, adasına gitttiği anda fly modunun açılması için aşağıdaki kodu kullanınız.

Kod:
on command "/is":
    set player's fly mode to true

kendi sunucumda bizzat kullandım bir bug yok.

Son düzenleme:
Kod:
command /adafly:
    trigger:
        else:

Benim istediğim şeyi anlayamadınız galiba, tekrarlıyorum. /is yazınca yani askyblock adasına gidince fly modu otomatik açılacak. world dünyasına gittiğinde ise kapanacak. Teşekkürler yardımlarınız için.

Kod:
on command "/spawn":
    set player's fly mode to false

yaparsanız da spawnda uçamazlar ;)

Benim istediğim şeyi anlayamadınız galiba, tekrarlıyorum. /is yazınca yani askyblock adasına gidince fly modu otomatik açılacak. world dünyasına gittiğinde ise kapanacak. Teşekkürler yardımlarınız için.

şimdi farkettim özür dilerim.

Kod:
on world change:
    if player's world is not "ASkyBlock":
        set player's flight mode to false
        send "&8[&fSunucu&8] &cFly modu de-aktif edildi!" to player
    else:
        set player's flight mode to true
        send "&8[&fSunucu&8] &aFly modu aktif edildi!" to player

Bunu kullanabilirsiniz. @Fumbrr

Kod:
command /adafly:
    trigger:
        else:

Bir kurucu veya yetkili sizi spawn`a çekti diyelim, fly hâla açık kalır. Eğer aşağı düşünce otomatik olarak spawna ışınlanıyorsa düşer ve hâla fly açık kalır.

Kod:
on world change:
    else:

Bir kurucu veya yetkili sizi spawn`a çekti diyelim, fly hâla açık kalır. Eğer aşağı düşünce otomatik olarak spawna ışınlanıyorsa düşer ve hâla fly açık kalır.

Essentials'ın uçuş komutunu kullandığından sıkıntı olmaz. Ben sana kendi yaptığım skripti vereyim.

Skript Paylaşımı - AdaFly|Gelişmiş Skript|DesgerFLY Skripti V.1.2|

Gerekli Addonlar hepsi tek tek yazıyor. Buyur.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ha bu arada otomatik açılmasını istiyorsan şu permi ekle:

askyblock.islandfly

Ek bir plugine gereksinim duymazsın.

Kod:
on world change:
    else:

Herkese çok teşekkürler, özellikle sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl