Çözüldü ASKYBLOCK - TEK ADA VE OZELLESTIRILMIS ADA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abalkan

oyna.sunolia.network
Elmaslar
48

Discord:

abalkan#4644

Merhaba Forum Üyeleri
Bana Tamamen Türkçe Bir ASKYBLOCK Plugin verirmisiniz , Ada Görevleri /c /challenge aktif olmasın

YARDIM ALMAM GEREKEN ASIL KONUDA KENDI ADAMI TASARLAYIP TEK(DEFAULT) ADA OLARAK NASIL ICINE GOMEBILIRIM ?*

Multiverse Core İle Yeni Bir Dünya Açıp (Tercih İsmi =Test)
Bu Dünyada O Adayı Yani DEFAULT Olarak Ayarlamak İstediğin Adayı Oraya Build Edip
World Edit (Tahta Kazma) İle En Altı Ve En Üstünü Seçip //copy Ardından /schematic save island serverdosyası/plugins/worldedit/schematic [island.schematic] Adlı Dosyayı Alıp serverdosyası/plugins/askyblock/schematic İçine Atmalısın
Bu Arada Olmazsa Olmaz : 1 Bedrock 1 Tabela Olması Lazım Seçtiğin yerin içinde Anlamadıysan Yaz Discord İle Sana Ulaşıp Yardım Edebilirim

Merhaba Forum Üyeleri
Bana Tamamen Türkçe Bir ASKYBLOCK Plugin verirmisiniz , Ada Görevleri /c /challenge aktif olmasın

YARDIM ALMAM GEREKEN ASIL KONUDA KENDI ADAMI TASARLAYIP TEK(DEFAULT) ADA OLARAK NASIL ICINE GOMEBILIRIM ?*
ASkyBlock Tamamen türkçe locale.yml
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ASkyBlock ada değişimi için de Bu konudan detaylı bir şekilde yardım alabilirsiniz.
Sorununuz çözüldüyse belirtmeyi unutmayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl