Hikaye Aşkın Kodu: Leo & Elysia

berat4124

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
36
Minecraft
berat4124

Discord:

erzincan_merkezi

🎬 BÖLÜM 1: İlk Bakışta Pikselleşmek​

Güneş, pikselli ufkun arkasından her zamanki gibi kusursuz bir açıyla yükseliyor ve dünyayı sıcacık turuncu bir ışıkla kaplıyordu. 🌅 Leo, elindeki taş kazmayla meşe ağaçlarının arasında yavaşça yürürken, içindeki o garip yalnızlık hissini bir türlü atamıyordu; bu uçsuz bucaksız dünyada her şeye sahipti ama sanki en önemli şey eksikti. Tam o sırada, ağaçların arkasındaki gül bahçesinin ortasında, elinde parıldayan bir elmas yay tutan, zırhlar içinde gizemli bir kız gördü. Adı Elysia'ydı. Elysia, hafifçe esen rüzgarda saçlarını geriye doğru savururken, gözleri tıpkı nadide bir mor parıltı gibi parlıyordu. Leo onu gördüğü an, elindeki kazmayı yere düşürdü; göğsündeki pikselli can barının hemen yanında, daha önce hiç görmediği kırmızı kalplerin hızla çarpmaya başladığını hissetti. 🥰🌹

Gemini_Generated_Image_k9ywndk9ywndk9yw.webp

Elysia, arkasındaki çalıların çıtırtısını duyup hızla arkasını döndü ve yayını Leo’ya doğru gerdi. Ama Leo’nun gözlerindeki o saf, masum ve büyülenmiş bakışı görünce duraksadı. Leo, kekeleyerek, "M-merhaba... Ben Leo. Sadece... güller çok güzel görünüyordu da ona bakıyordum," diyebildi. Elysia’nın o sert ve ciddi yüz ifadesi, Leo’nun bu şapşal hali karşısında yavaşça eridi ve yüzünde sıcacık bir tebessüm belirdi. "Ben de Elysia," dedi sesini yumuşatarak, "Bu dünyada güllerin güzelliğini fark eden birini ilk defa görüyorum." İki karakter arasında, meşe yapraklarının arasından sızan güneş ışıkları altında kelimelere dökülmeyen sıcacık bir bağ kurulmuştu bile. 🕯️✨

Leo, cesaretini toplayıp yerden kopardığı en kırmızı gülü Elysia’ya doğru uzattı. Elysia gülü alırken elleri birbirine değdi ve o an ikisinin de ekranında sanki oyunun tüm kodları sevgiyle yeniden yazılıyordu. Ancak bu romantik anı, arkadaki çalıların arasından elinde koca bir kova lavla fırlayan Leo’nun sadık dostu Jax böldü! 🪣 Jax, "Dostum! Bak ne buldum, bununla köyün tarlasını yakabiliriz!" diye bağırarak yanlarına koştu ama Leo ve Elysia’nın el ele tutuştuğunu görünce donakaldı. Jax, gözlerini devirerek, "Hadi ama... Oyunun ortasında aşk hikayesine mi bağladık gerçekten?" diye mırıldandı. Ama Leo için artık Jax de tüm dünya da arka plandaydı; o ilk görüşte sırılsıklam aşık olmuştu. 💖🛒

Gemini_Generated_Image_97l34497l34497l3.webp

🎬 BÖLÜM 2: Ay Işığında İtiraf​

Günler hızla akıp giderken, Leo ve Elysia artık her anlarını birlikte geçiriyorlardı. Birlikte madenlere iniyor, evlerini pembe ve kırmızı yünlerle süslüyor, göl kenarında saatlerce oturup sohbet ediyorlardı. Leo, Elysia’ya duyduğu aşkı artık içine sığdıramıyordu; ona açılmak, hislerini tam anlamıyla haykırmak için mükemmel bir an bekliyordu. Sonunda o beklediği gece geldi; gökyüzünde devasa, pikselli kare bir dolunay belirdi ve yıldızlar bir nehir gibi parıldamaya başladı. ✨🌕 Leo, Elysia’yı göl kenarına inşa ettiği, etrafı meşalelerle ve çiçeklerle süslenmiş gizli bir sığınağa davet etti.
Gemini_Generated_Image_w0opi0w0opi0w0op.webp

Sığınakta baş başa oturlarken, Elysia başını yavaşça Leo’nun omzuna yasladı. "Biliyor musun Leo," dedi kısık bir sesle, "Sen hayatıma girene kadar bu dünya bana sadece bloklardan ibaret, soğuk bir yer gibi geliyordu. Ama şimdi her şey o kadar anlamlı ki..." Leo’nun kalbi yerinden çıkacak gibi atıyordu. Elysia’nın elini sıkıca tuttu, gözlerinin içine derin bir aşkla bakarak, "Elysia, ben bu evrendeki tüm elmasları, tüm krallıkları senin tek bir gülüşüne feda ederim. Benimle bu sonsuz dünyada, yan yana, hep el ele yaşamaya var mısın?" diye sordu. 🥰🔒

Gemini_Generated_Image_a2jv2ca2jv2ca2jv.webp

Elysia’nın gözleri sevinç gözyaşlarıyla parıldadı, tam "Evet!" diye fısıldayacağı sırada, sığınağın pencerelerinden birinden yine Jax’in kafası uzandı! Jax kafasında saçma sapan bir balkabağı maskesiyle, "Kanka böldüm ama, dışarıda bir tane zombi var, ona aşk şiiri okuyarak mı öldüreceğiz ne yapacağız?" diye bağırdı. 😂🎃 Leo sinirle Jax’e bir yastık fırlatırken, Elysia kahkahayı patlattı. O kaosun ortasında bile birbirlerine bakıp gülümsediler; çünkü aşkları, bu dünyadaki her türlü sakarlığı ve engeli aşacak kadar güçlüydü. ❤️

🎬 BÖLÜM 3: Sonsuz Aşkın Kalesi​

Aşklarını ilan eden Leo ve Elysia, artık geleceklerini tamamen birlikte inşa etmeye karar verdiler. Şehrin uzağında, bembeyaz kuvars bloklardan oluşan, kuleleri gökyüzüne uzanan muazzam bir "Aşk Kalesi" yapmaya başladılar. 🏰🤍 Leo, Elysia’nın rahat etmesi için kalenin her köşesini en ince ayrıntısına kadar düşünüyor; Elysia ise kalenin bahçesini dünyanın dört bir yanından topladığı en nadide çiçeklerle donatıyordu. Jax bile onların bu büyük aşkından etkilenmiş, dalga geçmeyi bırakıp kalenin lojistik ve malzeme taşıma işlerini (kendi tarzında sakarlıklarla da olsa) üstlenmişti. 📦🏃‍♂️

Gemini_Generated_Image_gb14xugb14xugb14.webp

Bir akşam, kalenin en yüksek kulesinde, batan güneşin kızıllığına karşı el ele oturuyorlardı. Elysia, rüzgarda uçuşan tülleri izlerken, Leo cebinden çıkırdığı ve üzerinde parıldayan rünler olan sihirli bir kolyeyi onun boynuna taktı. Bu kolye, Leo’nun günlerce tehlikeli zindanlarda arayıp bulduğu, sahibini her türlü kötülükten koruyan çok özel bir tılsımdı. Elysia kolye ulaştığı an Leo’nun boynuna sarıldı. "Sen benim hayatımda başıma gelen en güzel şeysin," diye fısıldadı. 👑💞

O sırada aşağı bahçeden Jax’in sesi yükseldi: "Hey aşıklar! Havai fişek makinesini bağladım, hazır mısınız?" Leo ve Elysia kuleden aşağı, Jax’in yanına indiler. Jax şalteri indirdiği an, gökyüzü devasa, parıldayan kalp şeklindeki havai fişeklerle aydınlandı. Mor, pembe ve kırmızı ışıklar kalenin üzerine vururken, Leo ve Elysia birbirlerine bir kez daha, bu dünyadaki hiçbir kod hatasının veya canavarın aşklarını koparamayacağına dair yemin ettiler. 🎆🎇❤️

Gemini_Generated_Image_g8y04qg8y04qg8y0.webp

Son düzenleme:
yapay zekaya yazdırdım metni fikir benim kısa soluklu 4 bölüm fln olur bu aralar öbür hikayelerle uğraşıyorum teşekkür ederim

işte ben bunu bekliyodum dostum!!

Güzel güzel harika olmuş

yeni bölüm geldi canlar

hoba yine yeni bölüm

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl