Hikaye Aşkın Kodu: Leo & Elysia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berat4124
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 25

berat4124

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
35
Minecraft
berat4124

Discord:

erzincan_merkezi

🎬 BÖLÜM 1: İlk Bakışta Pikselleşmek​

Güneş, pikselli ufkun arkasından her zamanki gibi kusursuz bir açıyla yükseliyor ve dünyayı sıcacık turuncu bir ışıkla kaplıyordu. 🌅 Leo, elindeki taş kazmayla meşe ağaçlarının arasında yavaşça yürürken, içindeki o garip yalnızlık hissini bir türlü atamıyordu; bu uçsuz bucaksız dünyada her şeye sahipti ama sanki en önemli şey eksikti. Tam o sırada, ağaçların arkasındaki gül bahçesinin ortasında, elinde parıldayan bir elmas yay tutan, zırhlar içinde gizemli bir kız gördü. Adı Elysia'ydı. Elysia, hafifçe esen rüzgarda saçlarını geriye doğru savururken, gözleri tıpkı nadide bir mor parıltı gibi parlıyordu. Leo onu gördüğü an, elindeki kazmayı yere düşürdü; göğsündeki pikselli can barının hemen yanında, daha önce hiç görmediği kırmızı kalplerin hızla çarpmaya başladığını hissetti. 🥰🌹
Gemini_Generated_Image_k9ywndk9ywndk9yw.webp

Elysia, arkasındaki çalıların çıtırtısını duyup hızla arkasını döndü ve yayını Leo’ya doğru gerdi. Ama Leo’nun gözlerindeki o saf, masum ve büyülenmiş bakışı görünce duraksadı. Leo, kekeleyerek, "M-merhaba... Ben Leo. Sadece... güller çok güzel görünüyordu da ona bakıyordum," diyebildi. Elysia’nın o sert ve ciddi yüz ifadesi, Leo’nun bu şapşal hali karşısında yavaşça eridi ve yüzünde sıcacık bir tebessüm belirdi. "Ben de Elysia," dedi sesini yumuşatarak, "Bu dünyada güllerin güzelliğini fark eden birini ilk defa görüyorum." İki karakter arasında, meşe yapraklarının arasından sızan güneş ışıkları altında kelimelere dökülmeyen sıcacık bir bağ kurulmuştu bile. 🕯️✨

Leo, cesaretini toplayıp yerden kopardığı en kırmızı gülü Elysia’ya doğru uzattı. Elysia gülü alırken elleri birbirine değdi ve o an ikisinin de ekranında sanki oyunun tüm kodları sevgiyle yeniden yazılıyordu. Ancak bu romantik anı, arkadaki çalıların arasından elinde koca bir kova lavla fırlayan Leo’nun sadık dostu Jax böldü! 🪣 Jax, "Dostum! Bak ne buldum, bununla köyün tarlasını yakabiliriz!" diye bağırarak yanlarına koştu ama Leo ve Elysia’nın el ele tutuştuğunu görünce donakaldı. Jax, gözlerini devirerek, "Hadi ama... Oyunun ortasında aşk hikayesine mi bağladık gerçekten?" diye mırıldandı. Ama Leo için artık Jax de tüm dünya da arka plandaydı; o ilk görüşte sırılsıklam aşık olmuştu. 💖🛒
Gemini_Generated_Image_97l34497l34497l3.webp

yapay zekaya yazdırdım metni fikir benim kısa soluklu 4 bölüm fln olur bu aralar öbür hikayelerle uğraşıyorum teşekkür ederim

işte ben bunu bekliyodum dostum!!

Güzel güzel harika olmuş

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl