berat4124
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 35
- Minecraft
- berat4124
Discord:
erzincan_merkezi
BÖLÜM 1: İlk Bakışta Pikselleşmek
Güneş, pikselli ufkun arkasından her zamanki gibi kusursuz bir açıyla yükseliyor ve dünyayı sıcacık turuncu bir ışıkla kaplıyordu. Elysia, arkasındaki çalıların çıtırtısını duyup hızla arkasını döndü ve yayını Leo’ya doğru gerdi. Ama Leo’nun gözlerindeki o saf, masum ve büyülenmiş bakışı görünce duraksadı. Leo, kekeleyerek, "M-merhaba... Ben Leo. Sadece... güller çok güzel görünüyordu da ona bakıyordum," diyebildi. Elysia’nın o sert ve ciddi yüz ifadesi, Leo’nun bu şapşal hali karşısında yavaşça eridi ve yüzünde sıcacık bir tebessüm belirdi. "Ben de Elysia," dedi sesini yumuşatarak, "Bu dünyada güllerin güzelliğini fark eden birini ilk defa görüyorum." İki karakter arasında, meşe yapraklarının arasından sızan güneş ışıkları altında kelimelere dökülmeyen sıcacık bir bağ kurulmuştu bile.
Leo, cesaretini toplayıp yerden kopardığı en kırmızı gülü Elysia’ya doğru uzattı. Elysia gülü alırken elleri birbirine değdi ve o an ikisinin de ekranında sanki oyunun tüm kodları sevgiyle yeniden yazılıyordu. Ancak bu romantik anı, arkadaki çalıların arasından elinde koca bir kova lavla fırlayan Leo’nun sadık dostu Jax böldü!