Tworst#0001
Burak#7050
Tworst#0001
Müneccim Arkadaşlar cevap vermiş demişsin galiba bana dedin Adam sunucun ultraop olduğunu söylüyor skyblock klasik pluginlerdin yola çıkarak ben onu dedim bide orda Benceee yazıo bencee mesajımı okursan sevinirim.Ne kullanıyorsunuz , işlemciniz ne , kaç plugin yüklü bunlardan hiçbirinin bilgisini vermeden spawner eklenti mi skript mi skriptse kodları nelerdir , pluginse ismi nedir gibi bilgiler vermeden nasıl bu soruya cevap verebiliriz cevap veren müneccim arkadaşlar olmuş zaten de.
Burak#7050
Bunun sencesi bencesi olmaz öznel ile nesnel 5 sınıftan itibaren işlenmeye başlıyordu diye hatırlıyorum.Müneccim Arkadaşlar cevap vermiş demişsin galiba bana dedin Adam sunucun ultraop olduğunu söylüyor skyblock klasik pluginlerdin yola çıkarak ben onu dedim bide orda Benceee yazıo bencee mesajımı okursan sevinirim.
Neden ?Sunucu 5 GB ve Ultra OP Skyblock... Sınır 500, kesinlikle çöker, lag yapar. İstediğin optimizasyonu yap, yine lag olur.
Wirpase#1009
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!