Çözüldü Aşırı Spawner Lag Yaparmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arcade123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 826
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arcade123

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
Jule

Discord:

Arcade#3475

Sunucum 5GB Ultraopskyblock açmayı planlıyom spawner limitini 500 yapcam tps düşüp lag olurmu

Yapar bence sunucun 30 kisi diyelim bence tps düşer

Ne kullanıyorsunuz , işlemciniz ne , kaç plugin yüklü bunlardan hiçbirinin bilgisini vermeden spawner eklenti mi skript mi skriptse kodları nelerdir , pluginse ismi nedir gibi bilgiler vermeden nasıl bu soruya cevap verebiliriz cevap veren müneccim arkadaşlar olmuş zaten de.

Yukarıda olan arkadaşın dediği gibi sunucunun özelliklerine göre net bir yorum yapabiliriz ki yaratıcılar da elbette sunucuyu etkiler.

Ne kullanıyorsunuz , işlemciniz ne , kaç plugin yüklü bunlardan hiçbirinin bilgisini vermeden spawner eklenti mi skript mi skriptse kodları nelerdir , pluginse ismi nedir gibi bilgiler vermeden nasıl bu soruya cevap verebiliriz cevap veren müneccim arkadaşlar olmuş zaten de.
Müneccim Arkadaşlar cevap vermiş demişsin galiba bana dedin Adam sunucun ultraop olduğunu söylüyor skyblock klasik pluginlerdin yola çıkarak ben onu dedim bide orda Benceee yazıo bencee mesajımı okursan sevinirim.

Müneccim Arkadaşlar cevap vermiş demişsin galiba bana dedin Adam sunucun ultraop olduğunu söylüyor skyblock klasik pluginlerdin yola çıkarak ben onu dedim bide orda Benceee yazıo bencee mesajımı okursan sevinirim.
Bunun sencesi bencesi olmaz öznel ile nesnel 5 sınıftan itibaren işlenmeye başlıyordu diye hatırlıyorum.
"klasik pluginlerdin yola çıkarak ben onu dedim" hiçbirşey hakkından bilgi sahibi olmadan yorum sallamak şuan yaptığın şey , klasik pluginlerden yola çıksan daha 1000 tane etken var sunucuyu etkileyebilecek , yorum yaparken böyle cevaplar geldiğinde ya susacaksın yada böyle bir yorum atmayacaksın.

Spawner eklentisinin nasıl kodlandığına bağlı. Eğer minecrafttın orijinal spawner dropu kullanıldıysa pek lag yapmaz , ama ayrı olarak spawnerleri looplayıp dropluyorsa lag olabilir.

Sunucu 5 GB ve Ultra OP Skyblock... Sınır 500, kesinlikle çöker, lag yapar. İstediğin optimizasyonu yap, yine lag olur.

500 sınırı tamamlayan 20 oyuncu düşünelim, aynı zamanda oyunda aktifler ve spawnerların yanındalar. 500x20'den 10000 spawner eş zamanlı olarak çalışıyor, spawnerların tickleri, mobu spawnlaması bunları hesaba katarsak çok yüksek bir değer ortaya çıkıyor. Belki tek bir çözümü olur oda çok farklı bir bakış açısı, spawner stacker ile spler stacklenir, süre azaltılır. Bu süre sonunda bir mob düşer ve mobdrop eklentisi ile özel bir coin verilir. Bu coinin fiyatı bayağı yüksek olur, ekonomik dengeyi bozmaz. Bence ancak bu şekilde engellenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl